Is er nog ruimte voor weer een nieuw merk in speelgoedland?

Debbie Spelt

Categorie

Kraamkado, Kids, Kado voor jongen, Kado voor meisje
Deze maand introduceert TrendySpeelgoed.nl het Amerikaanse merk Fat Brain Toys in Nederland en België. Hebben we nog niet genoeg keuze? Is het aanbod speelgoed niet al groot genoeg zou je denken? Nou…nee!

Als ik als moeder en ondernemer rondkijk naar het speelgoedaanbod in het algemeen dan vind ik toch dat er heel veel hetzelfde wordt aangeboden. Alleen steeds weer in een andere variant, of met een ander sausje. Neem nou alle speelfilms en licenties. Nu is Frozen weer een dikke hit dus grote kans dat er Frozen poppen, puzzels, dekbedden en drinkbekers worden gevraagd en aangeschaft want je kleine meid is er helemaal weg van en wil het liefste alles van Frozen hebben. En zo puilen ongevraagd onze kasten uit met speelgoed en accessoires in allerlei thema’s, meegaand op de films en karakters die op dat moment helemaal hot zijn.

Als ik in mijn eigen kast kijk kan ik bijna een tijdlijn opbouwen van Dora naar Mega Mindy, K3 en nu dan weer Frozen.

Dat is 1 van de redenen dat wij als winkel geen producten in licenties verkopen. De stroom is namelijk eindeloos, niet bij te houden en …een vak apart.
Nee, wij volgen de trends op een ander vlak. Veel mensen hebben namelijk een hekel gekregen aan lelijk speelgoed. Je kent het wel, die felgekleurde stapelblokken in rood, blauw, groen, geel en blauw? Waar je over struikelt, je hak op bezeert als je er op gaat staan, en die je elke avond weer zuchtend bij elkaar staat te rapen?

Nou….zal ik niet zeggen dat de Tobbles van Fat Brain Toys zichzelf automatisch opruimen en weer in de kast verdwijnen maar deze stapeltoren is gemaakt van mooi materiaal, dat fijn aanvoelt als je het vastpakt, heel gemakkelijk schoon te maken is en…. is mooi om te zien.

Dat is waar Fat Brain Toys zich sterk voor maakt, speelgoed dat een toegevoegde waarde heeft voor een kind, goed is dus voor de ontwikkeling, wat kinderen uitdaagt om mee te spelen en wat ook nog van zeer goede kwaliteit is en mooi om te zien. Daarom hebben we nu dit merk toegevoegd als vast onderdeel van het assortiment. Fat Brain Toys sluit met zijn filosofie namelijk naadloos aan bij die van Trendy Speelgoed!

fat brain toys nieuw merk speelgoed in nederland fat brain toys speelgoed motoriekspeelgoed motoriek fat brain toys nederland

Alleen, 1 nadeel..de namen…daar moeten we nog eventjes aan wennen. Maar…neem eens een kijkje bij de Tobbles, Pip Squigz en Teeter Poppers en laat ons weten wat je er van vindt. Op de moedersite www.FatBrainToys.com vind je een nog veel groter assortiment.

Welke artikelen spreken jou aan en zou je graag ook in Nederland willen kopen? Laat het ons weten, we zijn benieuwd! 

Debbie Spelt is al ruim 10 jaar de eigenaresse van TrendySpeelgoed.nl en deelt graag op ZOOK.nl haar ideeën over leuk speelgoed. Meer blogs van Debbie vind je hier: Debbie Spelt

Reactie toevoegen

CAPTCHA
Deze vraag wordt gebruikt om te controleren of u een menselijke bezoeker bent om zo spam te voorkomen.