Traktatie geboorte

Is beschuit met muisjes niet jouw ding en zoek je een andere leuke traktatie na de geboorte van de baby, kijk dan eens naar deze leuke geboortetraktaties.

Kant en klare geboorte traktaties, zoals chocolaatjes of geboortesuiker. Of leuke hartjes in roze of blauw. Maar ook leuke benodigdheden om van een eigen babytraktatie een bijzonder iets te maken. Bijvoorbeeld deze geboorte traktaties met blauwe en roze marsepeinen voetjes, die je op cupcakes of een koekje kunt plakken. Je vindt de benodigdheden online bij Jamin.

originele traktatie geboorte meisje online

Ook leuk zijn deze super schattige cupcake bakjes met bijbehorende prikkers. Het pakketje is van Meri Meri en wordt online verkocht bij VT Wonen. In het pakket zitten 24 cupcake vormpjes en 24 prikkers om dezelfde hoeveelheid super originele geboorte traktaties te maken. Je hebt een set in het roze en een set in het blauw. Bekijk de hele lijn (ze hebben ook hele mooie slingers...) online: Meri Meri en pimp zelf de geboorte traktatie.

Cupcake en bonbonvormpjes

originele geboorte traktatie cupcake vormpjes roze blauw

Gespot op de super feestelijke site KeParty zijn deze leuke cupcake en bonbon vormpjes in blauw of roze met witte stippen waarmee je een simpele lekkernij, zoals de zelfgebakken cupcakes, een bonbon of een hartig taartje omtovert in een prachtige geboortetraktatie. De vormpjes zijn naast blauw en roze in diverse andere kleuren en formaten verkrijgbaar. Wat een feestelijk geheel. Klaar voor het kraambezoek!

Meer leuke en originele traktatie ideeën vind je op ZOOK.nl/kindertraktaties