Sweet memories

Debbie Spelt

Categorie

Kado, Kado voor jongen, Kado voor meisje
Winters in Nederland… wat is er nog van over tegenwoordig? Nu we net een periode met sneeuw en vorst achter de rug hebben komen wel de herinneringen aan mijn eigen jeugd naar boven. Elke winter werd ik wakker en stormde ik naar het raam om te zien of het gesneeuwd had. En elke dag keek ik vol spanning naar de grote Kerk. Want als daar een vlag bovenop stond was het feest, dan was de ijsbaan geopend. Iedere winter hadden we sneeuw en iedere winter konden we schaatsen!

Uren was ik buiten en vermaakte me prima met sneeuwpoppen bouwen, glijbanen maken en met een vuilniszak van flauwe heuveltjes glijden. Schaatsen was eigenlijk afzien, op altijd standaard 1 maat te kleine kunstschaatsen (terwijl de coole kids allemaal ijshockey schaatsen hadden), het gewiebel op de schaatsbeschermers en bevroren tenen.

Toen ik dus zo zat te mijmeren viel me in een keer iets op: We gebruikten eigenlijk geen speciaal speelgoed. Ik had een slee die nog van mijn moeder was geweest en een paar schaatsen. Dat was het.
Hoe komt het dan dat nu het een keer winter is, mijn speelgoedwinkel vol staat met speciaal winterspeelgoed, er geen kinderen zijn die buiten spelen? Pleintjes zijn leeg, parken liggen er verlaten bij. Ondanks al dat extra speelgoed zijn ze nog niet buiten aan het spelen.

Moeten we dan maar stoppen met de verkoop van al dat winterspeelgoed? Zoals 50 modellen sleeën, iglo makers, sneeuwbal gooiers en sneeuw shapers? Nee, dat ook weer niet. Het hoort gewoon bij deze tijd. Het aanbod in alles is enorm groot, van speelgoed, tot decoratieve artikelen in huis en ook voedsel. Alles is eenvoudig te kopen en te krijgen in een mega variatie. Laat je niet gek maken, nooit niet, en denk goed na voordat je wat aanschaft. Daarmee voorkom je frustratie, uitpuilende kasten en een lege bankrekening.

We merken dat mensen steeds vaker om advies vragen voordat ze speelgoed aanschaffen en dat is supergoed. Sinds we naast onze webwinkel www.trendyspeelgoed.nl ook een fysieke winkel hebben in Oss lijkt die trend zich ook steeds beter af te tekenen. Mensen komen echt binnen en vragen gericht advies. Heerlijk! Dan kan ik me pas uitleven en zo halen we meer voldoening uit de verkopen. Zeker als je dan een week later terug hoort dat het cadeau ontzettend in de smaak is gevallen bij een jarige.

Ook via telefoon, e-mail, facebook en twitter staan wij bijna 24/7 voor onze klanten klaar. Dus maak daar gebruik van. Neem gewoon contact met ons op voor advies.

Debbie Spelt is al vele jaren de eigenaresse van TrendySpeelgoed.nl, tegenwoordig heeft ze ook een fysieke speelgoedwinkel in Oss.  Op ZOOK.nl deelt ze graag haar ideeën over leuk speelgoed. Meer blogs van Debbie vind je hier: Debbie Spelt

Reactie toevoegen

CAPTCHA
Deze vraag wordt gebruikt om te controleren of u een menselijke bezoeker bent om zo spam te voorkomen.