Lekker buitenspelen! Ook op de camping en op vakantie

Debbie Spelt

Categorie

Kado voor jongen, Kado voor meisje, Kids
En…ben jij er al uit waar je dit jaar naartoe gaat op vakantie? Wordt het een vliegreis naar een verre bestemming? Of wordt het een camping in Europa of misschien gewoon 25 km verderop? Het maakt eigenlijk niet uit toch, als de kinderen het maar naar hun zin hebben…. toch? Daarom zetten we even een paar superspeeltjes op een rijtje die zowel compact als eenvoudig mee te nemen zijn. Eigenlijk de must-haves voor een superzomer!

Breng je een bezoekje aan het strand? Dan is het design speelgoed van Quut erg leuk. Het design is hip en modern en het speelgoed multifunctioneel. Neem nu de Quut cuppi. Hiermee kun je een overgooi spelletje doen, je kunt met de cuppi’s graven en zeven. Leuk voor groot en klein want zelf blijf ik er ook mee bezig als Lynn mij vraagt weer eens een groot zandkasteel met haar te bouwen. Dat geklieder aan de waterkant vind ik eerlijk gezegd heerlijk. Beetje scheppen en graven en werken aan een kasteel dat telkens weer instort, het mag de pret niet drukken! Kantoor en de was zijn vergeten, even verstand op 0. 

leuk buitenspeelgoed strand leuk strandspeelgoed online

Dat heb je ook als je met de Sandshapers aan de gang gaat. Met deze kleine schijfjes maak je eenvoudig zandbollen in verschillende afmetingen. Een beetje fantasie en je maakt hele grappige dingen op het strand en het carven werkt bijna therapeutisch. Dus….spelen de kinderen er niet mee, schroom niet en ga er zelf mee aan de slag.

In 2017 zijn weer vele leuke buitenspelletjes en speelgoed op de markt gekomen. Neem nu Bassalo. Dit is een gooi en werpspel met bekers. Ziet er in eerste instantie wat suf uit, maar is me toch leuk en uitdagend. Want een bal gooien vanuit een beker...dat is helemaal niet zo eenvoudig als het lijkt?

leuk actief buitenspeelgoed kind

Helemaal cool zijn de lichtgevend en glow in the dark buitenspeeltjes. De KanJam Illuminate soccer bal gaat zeker hoge ogen scoren deze zomer, want nu kun je blijven voetballen, ook als het donker wordt want deze bal geeft echt licht van binnenuit. Als de bal in beweging komt geeft hij licht.

lichtgevende voetbal stoer buitenspeelgoed

Maar vlak ook de buitenspellen van sunflex sport niet uit! Glow in the Dark Boccia (soort jeux de boules), catch set en GID boomerang zijn ook echte musthaves.

buitenspeelgoed glow in the dark frisbee

Als ik zo éénmaal bezig ben kan ik wel blijven doorgaan, hoe heerlijk is en blijft het om te spelen maar ik wil je ook weer niet vermoeien. Dus, staat er nou net niet bij wat je zoekt? Of heb je iets op het oog wat je maar niet kunt vinden? Bel of mail me dan gerust, dan komen we er zeker wel uit!

Debbie Spelt is al 12 jaar de eigenaresse van TrendySpeelgoed.nl en deelt graag op ZOOK.nl haar ideeën over leuk speelgoed. Meer blogs van Debbie vind je hier: Debbie Spelt

Reactie toevoegen

CAPTCHA
Deze vraag wordt gebruikt om te controleren of u een menselijke bezoeker bent om zo spam te voorkomen.