Strandchalet aan Lauwersmeer

Een weekendje wildernis, met wadden, wierden en wouden. Vanuit dit strandchalet raak je vanzelf onder de indruk van dit mooie en ongerepte natuurgebied in ons eigen land.

In het Lauwersmeergebied, op de grens van Friesland en Groningen, ligt Camping Lauwersoog. Zoals de naam al doet vermoeden kun je hier terecht met je eigen tent. Maar de camping heeft ook leuke en comfortabele vakantiehuizen. In alle soorten en maten. 

 

 

Pal aan het Lauwersmeer liggen de strandchalets. Comfortabel uitgevoerd voor 5 personen met badkamer, complete keuken, 2 slaapkamers en een parkeerplaats bij het chalet.  Met een ruime veranda en schuifpui. Zo heb je optimaal uitzicht over het Lauwersmeer.

Of kies voor een trekkershut, campingcottage of oeverwoning. Een kwelderhuis is een aanrader voor de koks onder jullie. Op de veranda staat een buitenkeuken!

Ontdek het Lauwersmeer en Waddenzee
Het maakt niet uit of je door het Nationaal Park Lauwersmeer wandelt, fiets, vaart of rijdt. Na elke bocht ontdek je weer iets nieuws. Graslanden, zandplaten en bossen én een grote diversiteit aan dieren, zoals broedvogels, Konikpaarden of vossen.

Met de Waddenzee om de hoek, ligt een zeehondentocht voor de hand. In samenwerking met Zeehondencrèche Pieterburen vaart de boot (rustig) vanuit Lauwersoog uit om zeehonden in hun natuurlijke leefomgeving te zien.

Iets meer voor de thrillseekers en minder voor de vogelaars onder de lezers, is een tocht met een rescueboot. Langs de zandplaten vaar je met een snelle rescueboat over het Wad naar de Noordzee. Er zijn regelmatig stops waar je dan bijgepraat wordt over het Wad. Educatief en spectaculair! 

Meer weten over deze bijzondere stek aan het water? Lees alles over dit leuke strandchalet, kwelderhuisje en trekkershut aan het Lauwersmeer.

Ben je een kampeerder? Lees dan verder hoe leuk het is om hier met je tent of camper te verblijven.