Coachpraktijk Utrecht

Realiseer jouw droombaan!
Waarom aan de slag met een loopbaancoach in Utrecht? Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging maar weet je (nog) niet hoe jouw ideale baan eruit ziet of hoe je deze baan kan krijgen? Kom in actie en ga aan de slag met een ervaren en praktisch ingestelde coach en realiseer jouw droombaan.

Voel je je niet helemaal op je plek binnen je huidige baan? Is jouw leven een sleur? Kost jouw baan je veel energie? Wil je meer  voldoening halen uit je werk? Zie je op tegen je werkdag? Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Zit je iedere dag vol goede voornemens maar heb je s’avonds na het eten weinig zin om iets te ondernemen, bijvoorbeeld sporten, een drankje doen of tijd besteden aan je hobby? 

GA AAN DE SLAG MET EEN LOOPBAANCOACH

Wil je nieuw werk maar weet je niet hoe je dit moet aanpakken? Overweeg je om voor jezelf te beginnen maar weet je niet precies hoe en wat? Twijfel je continu over je volgende stap? Pieker je jezelf suf, wil je wat anders maar kom je niet in beweging? Wil je daadwerkelijk (nieuwe) stappen ondernemen om je leven meer swung te geven? Kom in actie! Ga aan de slag met een loopbaancoach. Met een coach kun je onbevangen alles delen. Je twijfels, je onzekerheden, je worsteling in het zoeken naar een juiste balans tussen werk en privé en het maken van de juiste keuze. 

REALISEER JOUW DROOMBAAN!

Neem contact op met een loopbaancoach in Utrecht van het Mix to Match coachteam. Dit is een team van vrouwelijke coaches, met een verfrissende en concrete coachingsaanpak. In drie stappen ga jij gericht aan de slag om jouw droombaan te realiseren.

Stap 1: persoonlijke ambitie - ontdek welke baan bij jou past.
Stap 2: personal branding - maak jouw talenten en toegevoegde waarde zichtbaar.
Stap 3: personal power - realiseer jouw droombaan.

1. Persoonlijke ambitie

Doel: ontdek hoe jouw ideale werkplek en droombaan eruit ziet. Een plek die aansluit bij jouw talenten. Een baan die jou energie geeft. In een omgeving waarin jij je thuisvoelt. 

Hoe: je krijgt interactieve en reflecterende opdrachten zoals bijvoorbeeld een talentenscan en het beknopt beschrijven van je levensloop. Hiermee krijg je meer zicht op jouw persoonlijke kwaliteiten. Met MBTI en de opdracht 'circles of live' krijg je zicht op de elementen die jou energie geven. Samen visualiseren we jouw toekomst.

2. Personal Branding

Doel: ervoor zorgen dat jij opvalt in de massa. Dat jij opvalt bij recruiters. Dat mensen in jouw omgeving weten wat jij wilt. En ervoor zorgen dat jij anderen kunt overtuigen dat jij de juiste persoon bent voor de baan. Opstellen van een persoonlijk onderscheidend profiel.

Hoe: samen nemen we je een aantal zaken onder de loep. Je CV, je motivatie om te solliciteren, je Linkedin profiel en allerlei andere social media uitingen waarmee jij jezelf kunt presenteren. We stellen een ElevatorPitch samen en oefenen deze zodat jij krachtig overkomt op anderen. En we gaan aan de slag om jouw en ons netwerk effectief in te zetten.

3. Personal Power

Doel: ervoor zorgen dat je wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek of een netwerkgesprek. Ervoor zorgen dat jij tijdens een gesprek krachtig, energiek en authentiek overkomt.

Hoe: samen gesprekken voorbereiden.

Kortom, wij dagen je uit, zetten jou aan het denken, wij geven nieuwe inzichten en praktsiche handvatten om in beweging te komen. 

 

loopbaan coach in utrecht          loopbaancoach in utrecht

Ga aan de slag en neem contact op met één van de loopbaanbegeleiders van het team Loopbaancoach in Utrecht: mixtomatchcoaching@gmail.com