TOP 5 leuke traktaties - voor groep 3, 4 en 5

Kado Tips

Categorie

Kinderfeestje, Kindertraktaties, Uitdeelcadeautjes
Leuke traktaties, ideeën om te trakteren op school (groep 3, 4 of 5) - omdat je kind jarig is of er misschien iets anders te vieren is. Wij delen online graag onze top 5 met tips voor leuke, makkelijke, gezonde en originele kindertraktaties geschikt om uit te delen op school.

De periode rond een verjaardag van je kind is vaak een drukke tijd. Daarom is het zo heerlijk dat er online veel zaken geregeld kunnen worden. Zoals het opdoen van goede ideeën voor leuke traktaties voor in de klas. Of het aanschaffen van leuke traktaties online, waardoor je zelf geen uren meer in de keuken hoeft te staan om een traktatie in elkaar te knutselen, of voor een simpele maar leuke schooltrakatie.

Hier volgen onze traktaties toppers voor schoolgaande kinderen uit groep 3, 4 of 5:

Trakteren met de leuke traktatieklets labels van Gezinnig

Het pakketje traktatieklets bevat 36 labels in twee varianten traktaties: tot 6 jaar met halve dieren: 'zoek de andere helft van het dier'. Vanaf 6 jaar met leuke verjaardagsvragen. Je hoeft alleen nog te bedenken wat je wilt trakteren (gezond of niet) en plak, hang of prik de labels eraan. In een handomdraai heb je een super leuke, interactieve traktatie. Bestel de traktatielabels hier: Trakatieklets!

Traktatielabels om gemakkelijk een leuke traktatie te maken

Pimp je traktatie voor in de klas

Leuke papieren bakjes om popcorn of schijfjes appel in te trakteren. Of leuke waaiertjes of strikjes als versiering van simpele cakejes of andere kindertraktaties. Zo maak je in een handomdraai een hele gezellige traktatie voor op school. Alle bakjes samen of een schaal met wat lekkers met die gezellige prikkertjes maakt dat je kind met plezier zal trakteren. En.. het is zo gemaakt! Bestel deze traktatie papierwaren online bij Joy&Co: Feest & papierwaren

leuke kindertraktatie school of feestje blauw

Ook super leuk om dit fruit in een leuk bekertje te doen. Dan heb je in een handomdraai een leuke kindertraktatie. Kijk bijvoorbeeld eens naar de bekertjes van Meri Meri die verkocht worden op de site van VT Wonen. Meri Meri heeft overigens ook hele leuke slingers en andere feestartikelen. Of super leuke cakecups met prikkers met piraten of prinsessen.

ideeen leuke kindertraktatie groep 3 4 

Of kijk voor heel betaalbare kindertraktatiebenodigdheden op HEMA.nl: bekertjes en meer

ideeen kindertraktaties groep 3, 4, 5

Kijk ook zeker even op de site Partydeco om inspiratie op te doen voor een kindertraktatie voor school. Popcorn in een heel hip of stoer bakje kan een simpele maar leuke traktatie zijn. 

leuke kindertraktatie met popcorn

Kant en klare kindertraktaties

Deze bestel je heel gemakkelijk online bij de webshop ik ga trakteren. Heb je zelf geen zin, tijd of inspiratie zij regelen alles voor je. En je bestelt hier ook gelijk mooie aankleding voor een geslaagd kinderfeestje. Wil je wel zelf aan de slag ze hebben hier de allerleukste uitdeelcadeautjes al vanaf 0,15 cent!

 leuk traktatiezakje uitdeelcadeau smiley bellenblaas fototoestel als uitdeelcadeau 

'Ouderwets' snoepgoed trakteren

Snoep mag niet op alle scholen, maar is het wel toegestaan, kijk dan zeker even naar dit leuke ouderwetse snoepgoed om te trakteren. Zoals de oude snoepketting of armband. Wie is er niet groot mee geworden :-) Toch geen snoeptraktatie, kijk dan ook zeker even bij de leuke uitdeelcadeautjes die heel geschikt zijn voor een leuke traktatie in groep 3, 4 of 5: LangZalZeLeven

ouderwetse snoepketting trakteren kersenlollies online om te trakterensnoephorloge traktatie

 Foto's retro snoepjes van LangZalZeLeven

Zelfgemaakte gezonde traktaties met fruit

En wat natuurlijk ook altijd leuk is om te trakteren is een fruittraktatie die eruitziet als een ijsje. Of andere gezonde traktaties die mooi zijn opgemaakt. Veel scholen verwachten ook van ouders dat er een gezonde traktatie wordt gemaakt. Kijk hier voor wat leuke kindertraktaties van fruit:

gezonde fruittraktatie

Foto fruitspiesjes: MarissaKoolwijk, Foto fruit op een stokje: Kiind, Foto watermeloen: a pretty life in the suburbs
Kijk voor meer leuke inspiratie voor een kindertraktatie op onze Pinterestpagina: Pinterest.com/ZOOKnl 

Of bekijk het ruime assortiment grappige cadeautjes en traktaties op onze inspiratiepagina: ZOOK.nl/uitdeelcadeautjes of kijk op ZOOK.nl/kindertraktaties voor meer leuke ideeën en inspiratie.

Mocht je zelf nog leuke aanvullingen hebben voor deze top 5 van originele en leuke traktaties, voor kinderen in groep 3, 4 of 5, dan horen we het heel graag. Veel succes met het bedenken van een leuke kindertrakatie voor groep 3, 4 of 5

Reacties (1)

Floor
Leuke traktaaties

Reactie toevoegen

CAPTCHA
Deze vraag wordt gebruikt om te controleren of u een menselijke bezoeker bent om zo spam te voorkomen.