Vivara

Wil je deze herfst en winter de vogels helpen overleven, of zoek je een bijzonder duurzaam kado voor je kind of jezelf? Kijk dan op de site van Vivara.

Vivara geeft je adviezen over het voeren van vogels, het ophangen van nestkasten, maar je kunt op de site ook terecht om te zien hoe je het insectenrijkdom in je tuin vergroot. Vivare maakt veel producten zelf. Je kunt op de site producten kopen zoals voer, voedersilo’s, voederhuisjes en nestkasten. 

Leuke cadeaus voor de feestdagen:

1. Pindakaas startpakket voor voederhuisje

Leuk om in de tuin op te hangen, dit voederhuisje die gemaakt is om een pindakaaspot in op te hangen. Bestel het startpakket (huisje met drie potten pindakaas) nu met korting. Van € 16,42 voor € 9,95

voederhuisje voor pindakaaspot vogelhuisje voor pindakaas pot

2. Een voederpakket voor een roodborstje

Een voederbakje beschilderd door Marjolein Bastin. Een gezellig bakje voor op tafel. Dit pakket bestaat uit een mooie porseleinen voederschaal, door Marjolein Bastin prachtig geïllustreerd met roodborstjes en 1 kg. Delicatesse voor roodborsten. Deze voedermix bevat onder andere gedroogd fruit en gedroogde meelwormen, waar roodborsten dol op zijn. Bestel het voederpakket nu met korting. Van € 23,95 voor € 17,95. 

voederbakje met koolmeesjes beschilderd door marjolein bastin  Voederbakje marjolein bastin roodborstje

3. Jupiter voederhuisje met insecten traktatie 

Voederhuis Jupiter met een mooi leistenen dak, geleverd met insecten traktatie. Geniet van de vogels die fantastische capriolen uithalen om deze lekkernij te bemachtigen! Het voederhuisje met bijgeleverde insecten traktatie koop je nu van € 21,94 voor € 19,95

voederhuisje met vogel traktatie leuk vogelhuisje vivara online