Hup.. de tuin in!

Kado Tips

Categorie

Duurzaam kado, Tuin, Kado voor jongen, Kado voor meisje
Houd je kind ook zo van lekker schooieren in de tuin. Of met een schep en emmer het bos in om op zoek te gaan naar spannende insecten?

Kijk dan eens op de site Vivara voor leuke cadeaus en ideeën. De site staat sowieso bomvol handige voederhuisjes, nestkastjes, vetbollen en allerlei andere leuke producten voor in de tuin.

Je vindt er een aantal categorieën waar je hele 'groene', leuke en leerzame cadeaus voor kinderen kunt vinden. Van Tijd voor de Natuur, Tijd om te Spelen tot Tijd om te Leren

We hebben een paar leuke producten voor je uitgezocht ter inspiratie:

Bijzondere natuurboeken voor kids
Op Vivara vind je ook hele bijzondere natuurboeken, speciaal voor kids. Een leuke vogelgids, of een boek over insecten. Is je kind gek van een bepaald dier, kijk dan ook even bij de speciale dierenboeken: dierenboeken op Vivara. De kijkkaarten zijn ook leuk en ideaal als je een cadeautje per post op wilt sturen.

boek voor kinderen over de natuur insectenkaart voor kinderen

Zelf een vogelhuisje maken en beschilderen
Bouw zelf met de kinderen een voederhuisje. In het bouwpakketje zitten alle benodigdheden en het hout is al voorgeboord waardoor je de spijkers er gemakkelijk in kunt slaan. Versier het huisje naar wens en hang hem op in de tuin voor heel veel vogelpret! Bekijk het bouwpakketje hier: Voederhuisje tuin

 zelf een vogelhuisje maken en beschilderen DIY voederhuisje maken

Reactie toevoegen

CAPTCHA
Deze vraag wordt gebruikt om te controleren of u een menselijke bezoeker bent om zo spam te voorkomen.