Studio Vier

Ben je op zoek naar een leuke activiteit, maar dan net even anders? Bij Studio Vier kun je terecht voor de leukste activiteiten op het gebied van muziek, dans en camera. Van een fotoshoot tot het maken van een lipdub, van een DJ-workshop tot het maken van een lied, alles is mogelijk bij ons!

Heb je altijd al willen leren hoe je muziek aan elkaar draait? Verbreed jouw muzikale kennis en stap voor één keer in de schoenen van een DJ tijdens de DJ Workshop!

Zoek de juiste muziek, maak een leuk script, kies de coolste attributen en maak samen met een groep vrienden, familie of collega's een lipdub!

James Bond, Desperate Housewives, Sex and the city, Pirates of the carabean, en nog veel meer. Kruip samen met een groep vrienden, familie of collega's voor één dag in de huid van een filmster tijdens het maken van een Short film!

Een winkelstraat, een plein met terrasjes, er lijkt niets aan de hand. Totdat je ineens wordt verrast door muziek en een groep dansende mensen! Maak een te gekke flashmob die iedereen verrast!

Van salsa tot hiphop en van modern tot paaldansen, voor elke gelegenheid hebben wij de perfecte dansworkshop! Een dansworkshop is enorm actief, maar natuurlijk is er ook veel ruimte voor gezelligheid!

Om de grote dag van een goede vriend, vriendin, familielid of collega te vieren is het natuurlijk het allerleukste om ze toe te zingen! Maar dan wel op een lekkere melodie en met een goed gelukte tekst. Onze zangdocent/ singer/ songwriter helpt jullie bij het schrijven van een tekst die grappig, lief en hier en daar een klein beetje gemeen is om vervolgens het lied op te nemen op CD! Maak je eigen lied!

Ken je die fotoshoots waarbij iedereen heel statisch of met een gemaakte lach op de foto staat? Niet bij ons! Wij trekken bij een fotoshoot echt alles uit de kast om te meest gekke, leuke, unieke foto's te maken. Onder begeleiding van een professionele fotograaf en met gebruik van onze attributen is elk thema voor iedere gelegenheid mogelijk.

Wil je meer informatie, reacties van ons klanten of contact met ons?