Allure Kristalpad

Heb jij Allure Kristalpad ook al geprobeerd? Allure Kristalpads zijn een soort zachte handschoentjes waarop je een Kristal-sticker bevestigd.

Deze stickers zijn zo ontworpen dat je met een draaiende beweging haren kunt verwijderen zonder de huid te beschadigen. 

Allure Kristalpad – conclusie

"Het werkt dus echt, de Kristalpad. Snel en makkelijk pijnloos en droog ontharen. Ik vind vooral het gemak van even snel tussendoor droog ontharen wel heel erg handig én dat het meteen dode huidcellen verwijdert en ik er een mega zachte aaibare huid van krijg. Sinds ik de Allure Kristalpad heb, neem ik hem mee op reis, want hij is echt handig."  Miss Lipgloss - misslipgloss.nl/allure-kristalpad/

allure kristalpad pijnloos ontharen

Met een draaiende beweging wrijf je over het gedeelte van de huid waar je de haartjes wilt weghalen. Dat kunnen haartjes zijn van je benen, oksels, armen tot je bovenlip. Zonder veel gedoe, mesjes of chemische middelen ontharen en ook een extra voordeel is dat dode huidcellen ook meteen verwijderd worden tijdens de behandeling.

Maak nu gebruik van de speciale kortingscode voor ZOOK.nl en ontvang 10 euro korting. Ga direct naar Kristalpad.com en gebruik de kortingscode: laura

allure kristalpad pijnloos ontharen kristalpad pads om te onharen
Startersset Allure Kristalpad

Bestel eerst een startersset van Allure Kristalpad. In zo'n startersset zitten alle benodigdheden om meteen met het ontharen te kunnen beginnen. Je vindt er een kleine en grote applicator (het 'handschoentje), verschillende pads voor het daadwerkelijke ontharen, een handig reistasje en een gebruiksaanwijziging. Heb je al een startersset van Allure Kristalpad, bestel dan gemakkelijk de navulling (pads) online. 

Kristalpad-schijfjes zijn wasbaar onder de warme kraan en tot wel 3 maanden keer op keer te gebruiken.

Kristalpad werkt zonder stroom of water, dus gemakkelijk thuis of op reis ontharen. Ook handig: Kristalpad mag als enige scheersysteem in jouw handbagage, als je per vliegtuig reist!
Online op Kristalpad.com kun je kijken voor meer informatie.