Hangloose boxkleed

Heb jij Hangloose Baby al gespot? Een multifunctioneel boxkleed dat tevens te gebruiken is als hangmat voor in de box, ontwikkeld door vijf creatieve en ondernemende vaders uit Scheveningen.

Dit zachte en stevige design-boxkleed is niet alleen prachtig om te zien maar ook met aandacht ontworpen en geproduceerd. Zo zijn de stiklijnen van het bovenkleed zijn geinspireerd op de Japanse origami papiervuwkunst en kan het kleed dus makkelijk gevouwen worden in een voor de baby prettige vorm.

Het kleed bestaat uit verschillende lagen en materialen. De bovenlaag is gemaakt van natuurlijk katoen met een zachte luchtige vulling waardoor het fijn aanvoelt. De onderlaag is gemaakt van een stevig canvas en kan worden opgespannen in de hoeken van een babybox. De Hangloose Baby hangmat is zwevend in de babybox te gebruiken voor baby's van 0 tot 3 maanden, totdat de baby zich zelfstandig kan draaien en oprichten. Door de bodem van de box in de hoogste stand te zetten wordt een ongelukje bij eventuele incorrect uitgevoerde montage voorkomen. Bovendien zorgt de schelpvorm voor extra veiligheid en een gevoel van geborgenheid. Na de eerste drie maanden heb je nog eindeloos plezier van dit prachtige speelkleed.

boxkleed hangmat online hangloose baby

En wij zijn niet de enigen die ons oog op het prachtige multifunctionele boxkleed hebben laten vallen. Hangloose Baby is namelijk winnaar van de "Baby innovation award 2016" binnen de categorie ‘’furniture and decoration’’, welke begin 2016 werd uitgereikt. Bekijk de verschillende uitvoeringen van dit prachtige hangmat-boxkleed op hangloosebaby.com

boxkleed baby hangmat hangloose