Nachtlampje

PSikhouvanjou (we zijn al langer fan van deze mooie webshop) heeft nu onder haar eigen label een aantal kleine mooie nachtlampjes ontworpen.

De nachtlampjes zijn in verschillende vormen, zoals een lief wolkje, een hippo, een leuke ster of hippe ananas en verkrijgbaar in verschillende zachte tinten zoals roze, geel, groen, blauw en wit. 

De lampjes zijn leuk voor de babykamer of kinderkamer. De kleine nachtlampjes zijn een ideaal formaat voor op het nachtkastje of om mee te nemen uit logeren. Bekijk alle nachtlampjes op PSikhouvanjou: nachtlampje

nachtlampjes babykamer kinderkamer

Het nachtlampje van PSikhouvanjou gaat vanzelf na ongeveer 60 minuten uit om energie te besparen. Er gaan drie batterijen in het lampje, welke worden meegeleverd. Het LED lampje wordt niet warm. Een bijzonder lampje voor op de slaapkamer. Ook leuk om cadeau te geven (en zeer betaalbaar). Bekijk de nachtlampjes online. 

(als je een kraamkadootje zoekt, kijk dan ook even op ZOOK.nl - kraamkado)

Ook leuk zijn de nachtlampjes en tafellampjes van het merk A Little Lovely Company gespot op Wehkamp.nl. De lampjes van twee Nederlandse designers onder andere verkrijgbaar in de vorm van een ijsje of een melkflesje zijn grappig en leuk voor de babykamer of kinderkamer.

leuk tafellampje kinderkamer ijsje

Of dit ontzettend leuke tafellampje in de vorm van een koekje. Het lampje geeft een mooie zachte gloed in het donker en is gemaakt van eco-, en kindvriendelijk BPA-, en loodvrij PVC. Doordat er een LED-lamp in zit wordt het materiaal niet heet en kan het veilig door kinderen gebruikt worden. 

leuk nachtlampje kinderkamer vorm koekje

Genoeg keuze in leuke nachtlampjes, als je het ons vraagt!