In gesprek met: Audrey van Esch, Hip en Stip Kaarten

Elles en Trudy

Categorie

Kaarten
Audrey van Esch- van Huet is eigenaar van Hip & Stip Kaarten. De online kaartenwinkel met de hipste Hollandse producten online. Wij spraken Audrey over haar site en haar dromen.

Hoe ben je erbij gekomen om je site te starten?
In november 2013 is het 5 jaar geleden dat Hip & Stip Kaarten van start is gegaan. Zelf was ik altijd op zoek naar unieke wenskaarten, maar zeker ook originele kinderuitnodingen, die ik niet in de standaard winkels heb kunnen vinden. Via netwerken ben ik ontwerpers van geboortekaartjes in Nederland gaan benaderen. En ben met vier ontwerpers van start gegaan. Vijf jaar later is Hip & Stip Kaarten uitgegroeid tot dé online kaartenwinkel waar veel bekende ontwerpers uit Nederland zijn opgenomen. Naast wenskaarten, ansichtkaarten en uitnodigingen richten wij ons nu vooral ook op Postcrossing en Snailmail. Want echte post versturen is zoveel leuker. Daarnaast hebben we een groot assortiment aan Hollandse producten. Originele cadeautjes om te versturen naar je vrienden en familie in het buitenland. Van gelukspoppetjes, de tulp corsages; bekend van tv-programma Ik hou van Holland, strijkapplicaties en PTT postzak producten uit Holland. Je vindt het allemaal bij Hip & Stip Kaarten. Daarnaast hebben we een groot aanbod in papierwaar en stationary.

Wat maakt jouw site bijzonder?
Wat Hip & Stip Kaarten zo bijzonder maakt, dat er verschillende ontwerpers binnen Nederland zijn samengebracht in één webwinkel. En de typisch Hollandse uitstraling, wat herkenbaar is voor onze winkel. Wij blijven altijd op zoek naar hippe Hollandse producten, die veel verstuurd worden in binnen- en buitenland. Een bijzondere toevoeging is Winkelen in Holland. Wij schrijven voor en over winkels want we weten hoe belangrijk de social media is voor meer naamsbekendheid.

Waar droom je van?
De droom van Hip & Stip is toch wel een typisch Hollandse stenen winkel waar de meest unieke kaarten en Hollandse producten zijn samengebracht. Afgelopen jaar hebben we onze eigen kaartenlijn Liefs uit Holland uitgebracht in samenwerking met ontwerpers Jouwkaartjes.nl. Deze lijn verkopen we inmiddels al bij 20 verkooppunten, we willen hierin blijven groeien. Maar hoe mooi zou het zijn, dat al onze klanten de producten dagelijks zouden kunnen komen bekijken in ons eigen Hollandse grachtenpand.

Reactie toevoegen

CAPTCHA
Deze vraag wordt gebruikt om te controleren of u een menselijke bezoeker bent om zo spam te voorkomen.