In gesprek met: Carlijn Guns van FashionBootZ

Elles en Trudy

Categorie

Accessoires, Regenkleding
Carlijn Guns (27 jaar) is sinds 2011 oprichter van FashionBootZ, FashionGloveZ (opening soon!) & FashionBrandZ agenturen. Wij spraken Carlijn over haar werk en passie.

Wie ben je en wat doe je?
Mijn naam is Carlijn Guns, 27 jaar en sinds 2011 oprichter van FashionBootZ, FashionGloveZ (opening soon!) & FashionBrandZ agenturen. Naast deze webshops werk ik ook bij een webbureau WHITE, waardoor ik continue bezig ben met mijn hobby: webshops & online zichtbaarheid. De webshop heeft mijn vriend zelf gemaakt en na een half jaar bouwen zijn we in maart 2012 live gegaan. Inmiddels maken we iedere dag mensen blij met nieuwe regenlaarzen, hebben we 14 merken in onze webshop en zijn we online de grootste regenlaarzen specialist.

Hoe ben je erbij gekomen om jouw site te starten?
Het was ooit misschien wel het minst populaire schoeisel: de regenlaars. De sterke geur van rubber, pijnlijke enkels, een lelijke uitstraling a la ma Flodder zijn associaties die we er allemaal wel bij hebben. Door mijn baan als marketing coördinator in de evenementenbranche werden we geconfronteerd met veel regen op festivals. Meerdere malen heb ik mijn schoenen weg kunnen gooien na een outdoor feestje. Toen bedacht ik me in de zomer..waar koop ik leuke dames regenlaarzen? Als gevolg daarvan is www.fashionbootz.nl geboren!

Wat maakt jouw site bijzonder?
FashionBootZ is een unieke, gespecialiseerde webshop voor dames, heren en kinderen. Je vindt er naast +/- 100 paar regenlaarzen ook snowboots, regenlaarssokken, handschoenen en poncho's. Of je nu chique zwarte laarzen zoekt, knalrode met witte stippen of stoere cowboyboots met zebraprint: wij hebben ze in onze collectie. Vind je in de webshop niet precies wat je zoekt, dan gaan we er voor je naar op zoek. Als extra service kun je ook bedrukte regenlaarzen bestellen: voor organisatoren van evenementen, vrijgezellenfeestjes of bedrijfsuitjes bedrukt FashionBootZ regenlaarzen met bijvoorbeeld een logo. Zo heeft FashionBootZ afgelopen week een grote order geleverd voor Campina. Binnenkort starten ze met een leuke winkelactie, dus hou de winkels in de gaten.

Daarnaast zijn we in 2012 zijn we gestart met FashionBrandZ agenturen. We verkochten een bijzonder merk in de webshop (Evercreatures) waar we van dachten een markt te kunnen creëren in Nederland. Een kwalitatieve laars vergelijkbaar met de grote der aarde zoals Hunter, Aigle maar echt in vrolijke kleuren en prints voor een betaalbare prijs. In Nederland zijn er weinig leveranciers op dit gebied en we dachten hier een goede kans mee te maken. Nu hebben we een 2jarig contract voor Nederland & België om dit merk in de markt te zetten. Inmiddels verkopen een leuk aantal webshops dit merk, maar ook fysieke verkooppunten zijn er al.

Door deze combinatie servicen we zowel de consumenten markt als de zakelijke markt.

Waar droom je van?
Het liefst willen we nog uitbreiden met 3 webshops. Ons nieuwe idee gaat binnen kort online: www.fashionglovez.nl een unieke webshop in fashion handschoenen. Plezier in je werk en consumenten blij maken met unieke mode items, dat doen we graag. Zoals ons motto zegt, Just Be FaBulOuS op elk moment van de dag.

Reactie toevoegen

CAPTCHA
Deze vraag wordt gebruikt om te controleren of u een menselijke bezoeker bent om zo spam te voorkomen.