Blog

Feest Tips

Moet je binnenkort een feest organiseren, een verjaardag, kinderfeestje, vrijgezellenfeest of misschien zelfs wel een huwelijk, dan vind je hier leuke tips en ideeën. Leuke aankleding, originele uitdeelcadeautjes of een leuke traktaties (om zelf te maken) en makkelijke traktaties.

Tips om thuis een kinderfeestje te organiseren, 5 jaar

Categorie

Kinderfeestje, Activiteit Kinderfeestje, Kindertraktaties, Uitdeelcadeautjes
Ben je op zoek naar leuke, handige en praktische tips om thuis een kinderfeestje voor een kind van 5 jaar te organiseren, lees dan dit blog vol tips.

Tips om een kinderfeestje te organiseren, 6 jaar

Categorie

Kinderfeestje, Activiteit Kinderfeestje, Uitdeelcadeautjes
Wordt je kind 6 jaar en moet je een kinderfeestje organiseren, dan geven wij je graag wat praktische tips voor een leuk partijtje.
Gaat jouw kind trakteren in groep 3? Laat je inspireren door deze blog met leuke, handige en originele tips. We hebben een selectie gemaakt van traktaties die je zelf kunt maken en traktaties die je online kunt bestellen. En een leuke site om ervoor te zorgen dat het kinderfeestje een succes wordt.

Leuke traktatie voor school

Categorie

Kinderfeestje, Kindertraktaties, Uitdeelcadeautjes, Meest gelezen
Snel een leuke traktatie voor school in elkaar draaien? We geven je graag wat praktische tips over leuke traktaties voor school - geschikt voor groep 1 t/m groep 5 - met veel fotovoorbeelden. Wordt het een gezonde traktatie? Een gemakkelijke traktatie? Of een zoete, bewerkelijke traktatie? Of zoek...

Verjaardagsfeestje kind organiseren - 7 handige tips

Categorie

Kinderfeestje, Activiteit Kinderfeestje, Feest
Ga je een verjaardagsfeestje voor je kind organiseren, lees dan deze 7 tips voor een gezellig en geslaagd kinderfeestje thuis (ook voor jezelf!)