Ik ga op vakantie en neem mee..

Debbie Spelt

Categorie

Kado, Kado voor jongen, Kado voor meisje, Vakantie
Dat spelletje kennen we allemaal wel maar het is ook meteen een zin die door je hoofd schiet als je weer eens gaat inpakken voor de vakantie. Want naast kleding, toilettas nemen we ook graag speelgoed en spellen mee, zodat de kinderen zich zowel onderweg als op de plaats van bestemming ook heerlijk kunnen vermaken. Want dan heb je zelf ook eens tijd om heerlijk weg te zakken in die luie stoel met een goed boek. Of gewoon een lekker tukkie doen in het zonnetje. Of doe juist actief mee. Waar je ook naartoe gaat en wat je ook leuk vindt, hieronder geven we een Vakantie Speelgoed en spellen top 10. Maak je keuze.

1. Swingball staat al jaren op 1.
Dit actieve buitenspel is er in verschillende uitvoeringen, geschikt voor jonge kinderen tot en met tieners en volwassenen. Deze laatste doelgroep valt met zijn neus in de boter want de Ultimate swingball is uniek en nieuw verkrijgbaar in Nederland bij www.trendyspeelgoed.nl de allergrootste en stevigste set uit het swingball assortiment. Bij ons thuis al jaren populair om na de BBQ eventjes de teveel verorberde calorieën weg te spelen!

2. Kubb, het zweedse gezelschapspel voor jong en oud. Vind je het juist leuk om zelf actief mee te spelen? Daag je gezin en camping buren dan eens uit voor een spelletje Kubb. De spelregels zijn snel te leren en het spel is aan te passen aan de leeftijd, werpkwaliteiten en grootte van de teams, ideaal voor een zonnige zomeravond.

3. Ga je naar het strand? Dan mag zeker 1 of meer van de items van Quut toch niet ontbreken? Deze design strandscheppen en spelletjes zijn mooi om te zien, stevig, scheuren niet en hebben geen scherpe randen. Alles is multifuctioneel te gebruiken. Onze Quut favoriet is nog steeds de Quut triplet! Een schep, een hark en vergiet in 1.

4. Wil je echt eens de show stelen op de camping? Investeer dan in een KanJam Illuminated set. Daar ga je zoveel plezier van krijgen want dit is echt n eye catcher. Binnen no-time staat de hele camping te kijken en willen ze meedoen. Een frisbee behendigheidspel dat je speelt in het donker. De kinderen vonden het bij ons echt hilarisch, maar ik vond het vangen van een verlichte frisbee echt nog wel een uitdaging hoor!

5. Ben je meer van de spelletjes? Neem dan een leuk reisspel mee. Leuk voor onderweg, regenachtige dagen of ..waarom niet gewoon lekker aan de tafel in de buitenlucht. Onze reisspel topper is dit jaar Sequence travel. Maar ook dobble blijft steevast favoriet en gaat in de koffer.

6. Nieuw in 2019 is….Jazzminton. Nee het is geen badminton en ook geen beachball. Het zit er tussenin. Waarom is het dan zo leuk? Omdat je door de veren shuttles het spel snel onder de knie krijgt en er zit een speciale avondshuttle bij dat is toch helemaal cool?

speelgoed leuk om mee te nemen op vakantie
7. Ga je met de auto op vakantie en wil je eens rustig genieten van de omgeving? In plaats van achterstevoren gedraaid te hangen om de achterbank stil te houden als scheidsrechter? Neem dan zeker Travel Bingo mee. Daar zijn de kinderen echt wel eventjes zoet mee.

8. De inflatables van Intex zijn ook niet meer weg te denken. Dreef vorig jaar nog iedereen rond op een roze flamingo….geef je dit jaar eens engel vleugels. Of drijf rond op een luchtbed van franse frietjes. Keuze is reuze

9. Spelen in het water…het zwembad, de zee of in een meertje..in de zomer zoeken we graag de verkoeling op. Baantjes zwemmen dat ben je snel beu maar spelen met Waboba waterstuiterballen is geniaal en leuk. Groot assortiment verschillende waboba’s welke vind jij cool?

10. Ideaal voor in het zwembad EN de zee. Dit mini bodyboard is een ideale drijver om op te liggen en mee te spelen. En nog zo compact dat hij vast nog wel ergens in de auto past..meenemen dus.

Debbie Spelt is al vele jaren de eigenaresse van TrendySpeelgoed.nl, tegenwoordig heeft ze ook een fysieke speelgoedwinkel in Oss.  Op ZOOK.nl deelt ze graag haar ideeën over leuk speelgoed. Meer blogs van Debbie vind je hier: Debbie Spelt

Reactie toevoegen

CAPTCHA
Deze vraag wordt gebruikt om te controleren of u een menselijke bezoeker bent om zo spam te voorkomen.