Blog | Tuin

Mooie design lampen voor buiten

Categorie

Wonen, Tuin, Lampen, Stoere lampen
Is je huis helemaal op mooi en strak ingericht, vergeet dan niet om deze sfeer naar buiten door te trekken. Helemaal met die heerlijke lentezon nu iedereen zijn terras weer klaarmaakt voor mooie, lange zomeravonden.

Top 8 tuinstoelen voor 2017

Categorie

Wonen, Tuin
Wat zijn de mooiste tuinstoelen voor 2017? Wij hebben online heel veel inspiratie voor jullie opgedaan. Tuinstoelen die weerbestendig zijn en makkelijk buiten kunnen blijven staan en tuinstoelen die onderhoudsvriendelijk zijn. De zon laat zich steeds meer zien, het wordt tijd om na te denken over...
Ga je jouw tuin of dakterras onder handen nemen en droom je van een strakke tuin, misschien wel een tuin met een Ibiza stijl om in eigen achtertuin weg te dromen van tropische oorden, doe dan hier je inspiratie op.

Tuin in de spotlights

Categorie

Tuin, Lampen
Het wordt weer mooier weer dus binnenkort kunnen we weer avonden lang buiten zitten. Tijd om de tuin in de spotlights te zetten, oftewel tijd om de tuin van mooie sfeerverlichting te voorzien.
Zoek je mooie lampen voor in de tuin, trendy buitenverlichting, passend bij jouw tuin (of dakterras). Je ziet zoveel tuinen met een mooie look, maar er zijn er maar weinig die een passende tuinverlichting hebben aangelegd. Misschien komt het omdat de hippe, trendy buitenlampen moeilijk te vinden...