En die andere 48 weken dan?

Woon Tips

Categorie

Lampen, Stoere lampen, Industriële lampen
'Zo gezellig die verlichting!' Hoe vaak horen we deze zin niet in de laatste weken van het jaar. Ja, de lampjes ‘mogen’ weer aan. Dan ben ik verbaasd. Ik kijk dan vragend naar mijn spiegelbeeld, waarom alleen die laatste weken van het jaar? Als Sinterklaas weer is uitgezwaaid zijn de meeste mensen druk met de verlichting.

Mensen, licht is zo belangrijk, laten we toch het hele jaar ‘gezellig’ licht hebben. 

Sfeer, verlichting, gevoel. Deze drie begrippen zijn onlosmakelijk aan en met elkaar verbonden. Verlichting met het juiste licht is zo belangrijk. Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat het juiste licht voor zowel de geestelijke als de lichamelijke gezondheid erg belangrijk is. Zoals we niet zonder water en brood kunnen, zo kunnen we ook niet zonder licht. 

Waarom zorgen we niet elke dag voor gezelligheid, die we kunnen creëren door het juiste licht. Dag in, dag uit zijn we met licht bezig; als de stroom uitvalt willen we zo snel mogelijk weer licht.

mooie verlichting in huis

Licht en belichting roept een emotie op. Je creëert een sfeer die past bij de omgeving. Dat is wat we willen bereiken, een sfeer die het hele jaar gezellig is en een goed gevoel geeft.

Laten we die andere 48 weken niet vergeten en ook die weken een gezellige sfeer gunnen.

Een sfeervolle groet,

Lichtkunde - Experts in het creëren van licht en sfeer!