Buitenspeelgoed

Buiten spelen is heel goed voor de ontwikkeling van kinderen. Buiten op straat, in de tuin of in het park. Buitenspeelgoed blijft ontzettend populair om kado te geven aan jongens en meiden op verjaardagen of bij andere speciale gebeurtenissen. We hebben een leuke selectie buitenspeelgoed voor je online uitgezocht. Bekijk het aanbod buitenspeelgoed hier online.

Zoek je een spel dat buitengespeeld kan worden, op straat, in het park of op het strand, dan moet je zeker even kijken naar alle spellen van het merk BS (Buitenspel). Ze hebben bijvoorbeeld een super grappige blikkenspel ontworpen maar ook Oud-Hollandse spellen zoals ringwerpen, het super populaire spel Kubb of een extra grote uitvoering van Boter, Kaas en Eieren. 

leuk buitenspeelgoed kado online

Buitenspeelgoed kan speciaal bedacht zijn om in je eentje mee te spelen maar het meeste speelgoed voor buiten is vooral leuk om samen met vriendjes en vriendinnetjes mee te spelen. Je hebt bijzonder buitenspeelgoed, zoals op het springkussen of de trampoline. Best een flinke uitgave maar wat zullen ze daar lang plezier van hebben en daarbij is het ook nog goed voor de lichamelijke ontwikkeling van de kinderen.

Of wat dacht je van een skelter van het merk Berg, om heerlijk buiten op rond te crossen.

buitenspeelgoed skelter jongen 8 jaar

Of wat dacht je van de populaire buitenspeelgoed: de space scooter step. Maar ook met gewoon steppen, fietsen, skaten en schommelen kunnen kinderen zich buiten uitleven. Bekijk bij Fonq het buitenspeelgoed. 

Voor de kleinere kids is bijvoorbeeld de Mandala Designer van Ravensburger een leuk kado. Met deze grote sjablonen en bijgeleverde krijtjes kunnen de kids zich buiten op straat uren uitleven als echt kunstenaars. 

leuke buitenspeelgoed voor meisje

Nog even meer inspiratie opdoen voor een leuk kado, kijk dan op onze overzichtspagina's: ZOOK.nl - kado voor jongen / kado voor meisje