FonQ

FonQ is het online woonwarenhuis! Je shopt hier alles voor in je huis en in je tuin. Van meubels tot accessoires voor in de keuken of voor in de badkamer.

FonQ vindt het belangrijk dat iedereen zich thuis lekker voelt. Hoe je woont, dat maakt niet niet. FonQ wil iedereen een keuze bieden om naar eigen budget een sfeervolle woning te creëren. Aan jou de keuze of je houdt van kleur, wit, klassiek, design of minimalisme.

Je hoeft niet altijd iets nieuws aan te schaffen, maximaal effect met minimale middelen door het schilderen van een muur, het verschuiven van je meubels of je interieur aanvullen met leuke opvallende woonaccessoires of een nieuwe lamp.

Merken bij Fonq: Artimide, Hay, VT Wonen, Leitmotiv, Wesco, Dyson, Zuiver, Magis, Karlsson, Woood en nog veel meer. 

Populaire Fonq woonartikelen.....

Wanddecoratie - een mooi schilderij van Ixxi wanddecoratie, deze is afgedrukt op kleine vierkante kaarten, gemaakt van hoogwaardig synthetisch papier. Dit materiaal is waterbestendig, scheurt niet, trekt niet krom en is bestand tegen UV. Je kunt Ixxi ook gebruiken voor de badkamer. 

ixxi flamingo mona lisa ixxi wandecoratie Frida ixxi wanddecoratie orginele kunst

Woonaccessoires van Staaldraad

Dit materiaal is luchtig en makkelijk te buiten in allerlei vormen. Een kastje, een standaard, bijzettafel of mooie stoel, alles kan!

Draadstaal woonaccessoires trend 2015

Bekijk het totale aanbod van Fonq eigentijdse woonaccessoires.