Sissy-Boy

N I E U W E . I T E M S
Sissy-Boy ken je waarschijnlijk al vanwege haar kledingcollectie maar wist je dat ze online een grote lifestyle wooncollectie hebben?

Want naast kleding heeft Sissy-Boy een ontzettende mooie wooncollectie met eigen meubels en accessoires gemaakt van veelal natuurlijke materialen in rustige kleurtinten. Het woonassortiment is samengesteld uit verschillende brands uit binnen- en buitenland. Met als uitgangspunt dat interieurproducten warmte kunnen toevoegen aan jouw huis of de tuin. Veel hout producten als kandalaars, industriële stoelen en lampen, een stijlvolle leren zithoek en mooie warme wollen plaids. De collectie is groeiende en op dit moment ontzettend populair.

sissy boy woonaccessoires kussens

sissy-boy homeland

Sissy-Boy heeft een nieuw design team en een samenwerking met Nederlandse hippe kleding- en woonmerken. De kledingcollectie bestaat uit natuurlijke warme materialen. Met als uitgangspunt dat veel kledingitems met elkaar gedragen kunnen worden. De kleurtinten van dit moment zijn zalm rose, grijs, wit en zandkleur. 

sissy boy nieuwe collectie dameskleding online

Een mooie eye-catcher in de nieuwe collectie is het zwarte leren jasje TES. Voor de stoere look in het weekend en de stijlvolle look naar kantoor.

Hebben ze jouw item niet meer bij Sissy-Boy.com dan kun je het altijd nog proberen op de site van Wehkamp/Sissy-Boy. Bij Wehkamp hebben ze ook een aparte salespagina met aantrekkelijke kortingen. 

sissy boy wehkamp