VT wonen

VT wonen is de grootste online woonwebwinkelshop die volop inspiratie biedt. Een ontzettend leuke site vol sfeerfoto's van 'binnenkijkers', leuke DIY tips en heel veel mooie meubels en accessoires voor binnen en buiten. Naast de bekende collectie van VT wonen zijn er nog 150 andere woonlabels vertegenwoordigd. Op de site vind je verrassende kleinere woonlabels afgewisseld met bekende merken.

Laat je inspireren door de mooie sfeerfoto's, wie weet kun je gemakkelijk je interieur aanpassen met de leuke woonaccessoires. Kussens met opvallende prints, gekleurde kandelaars, een stoeltje van metaal of een mooie stoere hanglamp. Merken: het zijn er teveel om op te noemen.

Het best verkochte artikel van dit moment is de letterbak. Deze letterbak kun je op heel veel verschillende manieren in je interieur gebruiken. Upstyle de letterbak door deze te verven in de kleur van de muur (zie de hoofdfoto).

letterbak vt wonen leuke muurkast witte letterkast voor kantooraccessoires wandmeubel boekenkast wit

Op de site van VT Wonen kun je urenlang snuffelen. Vergeet dan niet om even op de Sale pagina te kijken. En voor meer inspiratie - het team van stylisten werkt mee aan een eigen woonprogramma waarbij ze laten zien hoe de de eigen VT Wonen collectie praktisch kan worden toegevoegd aan een interieur.

NIEUW: je kunt nu ook online een cadeaukaart bestellen. Super leuk om cadeau te geven. De cadeaubon van VT Wonen is al verkrijgbaar vanaf 15 euro. Bekijk de mogelijkheden hier: VT Wonen / cadeaukaart