Digitaal opgroeiboek

Trudy Ravensbergen

Categorie

Kraamkado
Wij hebben een uniek concept ontdekt YourAppic. Met behulp van deze App hou je heel gemakkelijk een digitaal opgroeiboek bij van de eerste vier levensjaren van je kind. Deze app herinnert je wekelijks om nieuwe ervaringen met je kind toe te voegen aan jouw babydagboek. De App zorgt er niet alleen voor dat je de grootse momenten bewaart, het leuke aan deze App is juist dat ook de kleine dagelijkse dingen worden vastgelegd. Zoals het zingen van een slaapliedje, het ontbijtritueel of juist de gevoelsreflecties van jullie onderlinge band. YourAppic zorgt ervoor dat je ongemerkt een mooie babydagboek maakt aan de hand van kleine vragen en opdrachten. Deze kun je overal uitvoeren. Thuis, onderweg in de trein of als je staat te wachten in de rij van de supermarkt.
In de App leg je de eerste vier levensjaren van je kind vast op een persoonlijke manier. Alle opdrachten zijn afgestemd op de ontwikkelingsfase van jouw kind. Middels foto's, video's en audio-opnames. Het fijne aan een App is immers dat deze direct toegang geeft tot alle technische mogelijkheden van je mobiel zoals een microfoon en het opnemen van filmpjes. Wat ons bijzonder aanspreekt is het gebruiksgemak. Geen aparte mapjes met foto's meer op je computer, je laptop en je mobiele telefoon. Met in je achterhoofd een zeurend stemmetje dat je daar allemaal nog iets mee moet doen.   YourAppic zorgt er juist voor dat je gemakkelijk alle mooie bijzondere momenten verzamelt in je mobiel. Een gadget waar niemand meer zonder kan en die altijd dicht in onze buurt is. 

Het allermooiste is dat deze App je bewust maakt van kleine momenten die juist voor je kind fijn zijn om later terug te kijken of te horen. 

De audiovragen zijn mooie reflectievragen waarin jijzelf, een familielid of je kind (als deze al zelf kan praten) iets verteld over een bijzondere gebeurtenis of over de band met je kind. Dit vonden wij een mooie vraag: " in welk opzicht heeft Maud je leven veranderd?".  Wij kunnen ons voorstellen dat dit voor een kind later heel fijn is om terug te horen. En helaas, vaak komt door de hectiek van de dag het er niet van om dit soort gevoelens uit te spreken of op papier te zetten.

YourAppic is leuk om zelf aan te schaffen maar ook zeker zo leuk om als kraamcadeau te geven. Je kunt al voor 12 euro een jaarabonnement cadeau doen. Zo kunnen jonge ouders een jaar lang gebruik maken van de App. Geef je YourAppic cadeau dan schaf je online een voucher aan. Deze kun je met een persoonlijke boodschap laten versturen. Koop hier jouw voucher:YourAppic/kraamcadeau.

Wil je na het lezen van dit blog nog inspiratie opdoen voor een leuk kraamcadeau? Kijk dan eens op onze overzichtpagina vol leuk babycadeautje: ZOOK.nl - kraamcadeau

Reactie toevoegen

CAPTCHA
Deze vraag wordt gebruikt om te controleren of u een menselijke bezoeker bent om zo spam te voorkomen.