Een armband met een boodschap

Mode Tips

Categorie

Accessoires
Wil je iemand geluk wensen, beterschap of feliciteren? Stuur dan per post een mooie handgemaakte armband met een mooi grafisch vorm gegeven kaartje. Elbrig en Nikkie, 2 Nederlandse studenten hebben hiervoor een nieuw initiatief gelanceerd:Birambi.

Zij zijn beide op gegroeid in het digitale tijdperk. De ouderwetse verjaardagskaart of zomaar een kaartje om iemand een hart onder de riem te steken wordt nog nauwelijks verstuurd. Felicitaties worden nu vaak per e-card verstuurd en vanaf een scherm gelezen. 

Wij ontvingen vorige week als verrassing op kantoor deze twee mooi ingepakte pakketjes. 

  

Twee kaartjes met een verschillende boodschap en een mooi bijpassend armbandje.

Elbrig en Nikkie missen een persoonlijke touch. Zij willen met hun product een mooi grafisch vorm gegeven kaartje met een armband mensen op originele en persoonlijke wijze verrassen. Dat waren wij zeker.

Iedereen vindt het leuk om een kaartje per post te ontvangen en helemaal als je hierbij nog een mooi armbandje als kado ontvangt.   

Wil je zelf iemand een er persoonlijk kaartje sturen met een mooie armband? Ga naar de site en volg deze 5 stappen:

   

Vanaf vijf euro verstuur je al een persoonlijk pakketje dat mooi wordt ingepakt. Zie hieronder ter inspiratie een selectie van de kaarten waaruit je kunt kiezen. Bekijk hier alle kaarten & armbanden: Birambi webshop/armband met een persoonlijke boodschap.

                              

Reactie toevoegen

CAPTCHA
Deze vraag wordt gebruikt om te controleren of u een menselijke bezoeker bent om zo spam te voorkomen.