Familieplanner; planner voor overzicht van alle gezinsafspraken

Kado Tips

Categorie

Kado, kado voor haar, Schoolspullen
De Familieplanner is een begrip in heel veel gezinnen. Deze leuke kalender waarmee je de gezinsafspraken kunt organiseren komt tot leven met leuke stickers en mooie illustraties. Je kunt deze familieplanner gemakkelijk ophangen. Bij voorkeur op een centrale plek in huis ;-). Op ons lanceringfeest van ZOOK hebben wij beide een familieplanner van onze vriendinnen cadeau gekregen. Tip deze familieplanner past door de brievenbus.

De familieplanner is een hele handige oplossing om in één overzicht voor het hele gezin aan te geven wie wat te doen heeft. 

 

Maandplanner voor een overzicht van alle gezinsafspraken.

family survival planner gezinnigDe Familie planner

De Family Survival Planner is handig en hip, vrolijk, en hij bevat meer dan 1.000 gekleurde stickers. Deze familie maandplanner biedt helder overzicht over 2 pagina's en voor iedere dag een hokje om alle afspraken te noteren. Want hoe weet je anders of de oppas geregeld is? Of wanneer jouw kind moet sporten.  Voorkom dubbele afspraken en onaangename verrassingen.

De stickers zijn leuk en herkenbaar voor de kids.  In de familieplanner staan ook de vakanties en feestdage aan gegeven. 

 

Bestel direct: Family Survival Planner.

Weekplanner voor een overzicht van alle gezinsafspraken

familie weekplannerDe Familie Weekplanner

Dit bord hang je op een centrale plek in huis waar iedere gemakkelijk bij kan. Het bord is een groot A4 notitieblok met 52 pagina's waarop je voor 5 gezinsleden kunt aangeven wie wat wanneer wilt doen. De vellen kun je ook los meenemen. TIP van de makers van deze familieplanner: kijk niet alleen naar het inplannen van alle besognes op school en van je werk, maar plan ook tijd in die je met elkaar doorbrengt.

Je kunt zelf de weken invullen op de vellen aangezien er geen data op staan. 

Bestel direct: Familie weekplanner.

 

Meer leuke ideeën voor de kinderen of voor het gezin (waaronder leuke cadeautjes) vind je op: ZOOK.nl - kids

 

Reactie toevoegen

CAPTCHA
Deze vraag wordt gebruikt om te controleren of u een menselijke bezoeker bent om zo spam te voorkomen.