Originele traktatie

Wil je een originele traktatie geven, kijk dan eens naar de leuke producten van het merk Fred. Koekjes in de vorm van een snor, of leuke prikkertjes voor een kant en klare traktatie.

Een ding is zeker, met de artikelen van Fred maak je een traktatie waar iedereen van gaat lachen en die super origineel is. Kijk voor het volledige aanbod van Fred op Gadgethouse en steel de show met een originele traktatie snorkoekjes.

En soms is het zo makkelijk en zit de originaliteit gewoon in de simpele details. Een leuk bekertje met fruit of wat popcorn is zo gemaakt. Kies voor een bijzonder bekertje of plaats een opvallende prikker op een cupcake. Je hebt ook super originele kant en klare cupcake sets. Dan bak je de cupcakes in de aangeleverde bakjes, en plaatst er een feestelijke prikker op. Op VT Wonen vind je het merk Meri Meri met alleen maar leuke  bekertjes, prikkers maar ook leuke slingers om je huis mee te versieren. Bekijk de papierwaren van Meri Meri online en in een handomdraai heb je een originele traktatie.

originele traktatie met cupcake set prikkers

Inspiratie nodig voor een snelle traktatie?

Voor snelle kindertraktaties gebruik je de traktatielabels van Gezinnig. Hang de 36 labels uit het pakje aan een bakje popcorn of stuk fruit om ze te toveren tot een originele interactieve traktatie. Hang, plak of prik de labels aan de traktatie. De labels zijn er voor kinderen tot 6 jaar ('vind het dier') en van 6-12 jaar (met wat leuke verjaardagsvragen erop). Bestel ze gemakkelijk online bij: Gezinnig.nl

leuke makkelijke kindertraktatie

Zoek je iets voor groep 3, 4 of 5 op school? Wij schreven er een blog over: originele schooltraktaties. Meer leuke ideeën voor een originele traktatie vind je op: ZOOK.nl/kindertraktaties.