Stijlvolle fietsen voor in de wintermaanden

Kado Tips

Categorie

Kado, Kids, Schoolspullen
De winter is weer in aantocht, en dat betekent scherpe wind, koude sneeuw en dalende temperaturen. Natuurlijk wil jij met je kinderen heerlijk kunnen blijven fietsen naar je werk, naar school of je vrienden. En dat kan! Met een beetje goede voorbereiding kun je ook in de koudste maanden gebruik maken van je trouwe vriend de fiets. En beter dan dat, er stijlvol en modieus uitzien. In dit artikel geven we je een aantal goede tips voor fietsen waarmee je in stijl de winter doorkomt.

Durf op te vallen
In de winter zijn de tinten om ons heen vaak grauw, grijs of wit. Om daar zelf wat kleur in te brengen, is het natuurlijk een leuk idee te kiezen voor wat meer fleurige fietsen, die tevens een goede kwaliteit bezitten. Of het nu een roze, een paarse, een groene of een felblauwe fiets is, je zult op de goede manier opvallen in het winterse landschap.

Kies voor motieven
Ook zijn er vele mooie kinderfietsen te koop op Fietsenopfietsen.nl, waar de meest waanzinnige prints op staan. Denk bijvoorbeeld aan een prinses op je spatbord, of een ondeugend vosje op je frame. Prints zorgen ervoor dat de fiets levendig en vrolijk is, en opvalt tussen alle andere fietsen. Maar ook voor volwassenen zijn er fietsen met mooie prints te koop. Een mooie subtiele bloem op je spatbord, maakt van jouw fiets een stijlvol vervoersmiddel, waar je met een gerust hart de winter mee kunt trotseren.

Stem kleuren af
Hiernaast is het erg bijzonder om de kleuren van de fietsen van jou en je kinderen op elkaar af te stemmen. Als je zelf op een mooie mosgroene fiets rijdt, is het natuurlijk geweldig om voor je dochter een mintgroene fiets met een bloemenprint te kopen. Op deze manier zullen jullie samen een zeer stijlvol geheel vormen. Samengevat: kies eens voor een felle kleur, durf te gaan voor motieven, en probeer de kleuren van de fietsen van je gezinsleden zoveel mogelijk op elkaar af te stemmen. Probeer kortom met kleur en motieven de kilheid van de winter een vrolijke twist te geven. Als je hiernaast altijd goed op de kwaliteit van je aanschaf let, zal je je stijlvol en veilig de winter in kunnen rijden!

Reactie toevoegen

CAPTCHA
Deze vraag wordt gebruikt om te controleren of u een menselijke bezoeker bent om zo spam te voorkomen.