Film van je huwelijk

Wil je een bijzondere film van je huwelijk laten maken? Unicorn Wedding Cinematography verfilmt bruiloften op een unieke, exclusieve manier. Een persoonlijke benadering, hoog service niveau en passie voor het vak zijn kenmerkend voor hun werkwijze. Als trendsetters op het gebied van cinematische trouwfilms creëren zij films, filmtrailers en filmposters die stuk voor stuk een uitstraling hebben van een ‘million dollar’ Hollywood productie.

Tijdens je trouwdag zijn alle elementen aanwezig om een adembenemende speelfilm te maken.

Een top locatie, sfeervolle versieringen, een prachtige bruidstaart, je familie en vrienden tip top gekleed en natuurlijk jezelf als stralend middelpunt van al dat moois!

Unicorn Wedding Cinematography maakt sprookjesachtige filmbeelden, gebruikt indrukwekkende filmmuziek en zorgt voor een persoonlijke verhaallijn, zodat gegarandeerd de kijkers niet alleen enthousiast en geboeid blijven, maar zelfs emotioneel geraakt worden bij het zien van jullie huwelijksfilm!

De nominatie voor beste trouwvideograaf van 2012 onderstreept hun visie op originaliteit en innovativiteit. Als enige cinematograaf in Nederland werkt Unicorn Wedding Cinematography bijvoorbeeld met een radiografische helikopter waarmee schitterende filmbeelden gemaakt worden. Ontdek ook waarom een cinematische trouwfilm bij steeds meer bruidsparen bovenaan hun wensenlijstje staat! Kijk nu online voor meer informatie over het maken van een bijzondere film van je huwelijk: unicorn weddingfilms