Fotoboek zelf maken

Een fotoboek samenstellen, dat doen we echt te weinig. En eigenlijk is dat ontzettend zonde. Want voor je het weet is die bijzondere vakantie alweer vergeten, staan er 1000 nieuwe foto's op je telefoon of zijn de kinderen alweer een kop groter.

Bij Print-things kun je heel gemakkelijk zelf fotoboeken samenstellen. Je kunt kiezen uit verschillende formaten en modellen. Het kleinste formaat is bijvoorbeeld heel geschikt om te gebruiken als klein cadeautje na een bijzonder weekendje weg met vriendinnen of met de foto's van de kleinkinderen in een handzaam exemplaar voor in oma's tas. Zo gemaakt, en ontzettend leuk om te geven (en krijgen).

Maar die heerlijke vakantie of bijzondere gebeurtenis wil je misschien juist vastleggen in een groter boek. Bekijk dan alle verschillende formaten die verkrijgbaar zijn.

Print-things heeft super gebruiksvriendelijke software die je zo vanaf de site kunt gebruiken. Je kunt per fotopagina kiezen wat de indeling wordt. Kies je voor 1 grote foto, of vind je meerdere foto's leuker. Kies je voor een achtergrond of wil je de foto voorzien van een tekst. En kom je er niet uit, dan kun je online ook om advies vragen. Je kunt je project tussentijds opslaan, zodat je jouw fotoboek in alle rust kunt samenstellen. 

fotoboek zelf maken software

TIP: ben je toch op de site, bestel dan meteen losse fotoafdrukken. 

losse foto's online afdrukken 

Kijk voor alle opties op Print-things.nl.