Met Papier

Origineel en handgemaakt
Met Papier is een kleine uitgeverij voor allerlei mooie handgemaakte originele producten van papier. Wij ontdekten onlangs hun mooie collectie gastenboeken. Een gastenboek is een ontzettend mooi aandenken voor later.

In de waan van je huwelijksdag spreek je en zie je veel gasten. Je beleeft jouw huwelijksdag waarschijnlijk in een roes. De dag bestaat uit zoveel verschillende indrukken met je dierbaren. 

Bijzonder aandenken

Een mooi gastenboek is een bijzonder aandenken aan één van de de mooiste dagen van je leven. De gastenboeken collectie van Met Papier bestaat uit mooie losse pagina's waarop gasten een persoonlijke boodschap achterlaten voor het huwelijkspaar. Alle pagina's bewaar je samen met kaartjes en foto's in een mooie map. Je kunt kiezen uit verschillende stijlen. Voor iedere smaak heeft Met Papier iets moois ontworpen.

Heel handig de gastenboeken hebben allemaal een ringband. Je voegt dus zelf heel gemakkelijk andere leuke aandenkers toe zoals bijvoorbeeld het welkomstlied. En je kunt extra vellen (set van 10) bij bestellen om extra felicitatiekaarten of foto's in te plakken.

Inhoud gastenboek

Standaard zit er in de map; 1 voorvel, 50 invulvellen en 10 fotovellen.  De binnenzijde van het boek is beplakt met een zelf ontworpen vel, vol met tips om het huwelijk te laten slagen! Deze vellen zijn ook los te bestellen als inpakpapier of bijvoorbeeld als versiering op de trouwlocatie.   

Net als jouw huwelijk is jouw gastenboek van Met Papier uniek!

gastenboek huwelijk

Meer.... Met Papier

Met papier ontwerpt weekplanners, bloks, DIY slinger en boeken voor kinderen en volwassenen. Mooi vormgegeven, origineel en zeer bruikbaar. Alle producten worden ontworpen door Bouwien Slooff en Ellen Josemanders. Zij zijn vriendinnen sinds de grafische opleiding.

Bekijk het volledige aanbod: handgemaakte producten van papier.

 weekplanner