Geboortepost

L A A G S T E prijs garantie
Bij Geboortepost bestel je al in kleine oplage originele, hippe geboortekaartjes. Je kunt kiezen uit mooie designkaarten of je kunt zelf als ontwerper aan de slag. Een geboortekaartje uitkiezen is een uniek proces. Jij als ouder bent blij en trots. En de geboorte van je zoon, dochter of misschien zelfs meerling, wil je delen met je familie en dierbare vrienden.

Welke sfeer wil je dat het kaartje uitstraalt? Stoer, hip of lief? Geboortepost biedt de keus uit een mooie unieke collectie kaarten. Die rekening houdt met verschillende emoties die jij als ouder met het kaartje wilt mee geven. Heb je behoefte aan inspiratie en kun je niet zo goed kiezen wat je als tekst op het geboortekaartje kwijt wil? Klik dan op deze link: geboortekaartje/inspiratie. Hier vind je mooie teksten en bijzondere gedichten. 

Unieke krijtbord geboortekaartjes

Wij waren direct fan van de serie geboortekaartjes KRIJTBORD. 

In deze serie Krijtbord babykaartjes staat jouw kleintje met foto op unieke wijze in het middelpunt van de belangstelling staat.  Anna Eftimie van het Amerikaanse Cute Moments Photography heeft deze serie ontworpen. Anna heeft met dit ontwerp geheel terecht al veel internationale prijzen gewonnen o.a. in Moskou, Parijs en de VS.  Geboortepost mag haar Krijtserie CUTE MOMENTS  exclusief in Nederland verkopen.  

Geboortekaarjte met krijtbord

Dit kaartje was als onderstaande foto af geleverd. Dus jij bepaalt echt helemaal zelf de uitstraling die jij het kaartje wilt mee geven.

Gemakkelijk en snel een persoonlijk geboortekaartje

De foto van je baby/babies, maak je zelf. Via e-mail verstuur je de foto en de medewerkers van Geboortepost verwerken deze professioneel (gratis) in jouw geboortekaartje.  Liever geen eigen foto? Dan kun je de kaartjes ook met de "standaard baby" bestellen.

Prijs

Een kaartje kost ongeveer anderhalve euro per stuk,  inclusief envelop en drukkosten. Bestellen kan al vanaf 4 stuks. Een proefdruk is helemaal gratis.