Glamping in Frankrijk, Italie en Spanje

Glamping is kamperen maar dan ánders. Wil je op originele wijze in een mooie omgeving kamperen? Dat kan, want Tendi heeft een aantal mooie, rustige en bijzondere campings in Europa en Nederland ingericht met lodge tenten.

Deze lodge tenten, bieden luxe in combinatie met een vleugje avontuur!  De lodge tenten zijn compleet ingericht zodat een vakantie niet meer een halve verhuizing is, dit scheelt een hoop inpakstress!

De safari lodgetenten staan op ruime plekken en/of hebben vrij uitzicht. Tendi biedt 2 type safari lodgetenten. De safari lodgetent waarbij gebruik gemaakt wordt van het sanitair op de locatie, of de safari lodgetent met eigen sanitair. Deze luxe safari- lodgetenten met eigen sanitair treft men aan op Monti del Sole, Orlando in Chianti, Tenuta delle Ripalte, Camping Weekend en Quinta da Tapada.

Bij Tendi slaap je in een heerlijk tweepersoons boxspring (en dekbed) en de kinderen slapen in een stapelbed. Ook is het mogelijk een extra koepeltentje te bespreken voor de kids zodat zij hun eigen slaaptentje hebben. 

Veel glamping plezier! Ga direct naar glamping aanbod in Frankrijk, Italië en Spanje