Top 3 Kamperen in de Ardennen

Maar 2 ½ uur rijden van Amsterdam en je zit in de Ardennen. Met zijn glooiende heuvels en riviertjes ideaal voor wandelen, fietsen of kanoën.

Of bezoek een ander hoogtepunt van moeder natuur, de Grotten van Han. En dan maken de gezellige dorpjes zoals Malmedy, Dinant of La Roche-en-Ardenne je vakantie hier helemaal af!

Wil je kamperen in de Ardennen? We hebben vier leuke kampeeraccommodaties voor je geselecteerd.  Deze vind je op drie luxe campings. Allemaal op mooie stekjes en van alle gemakken voorzien!

CoCoSweet: hippe huurtent

In de Coco Sweet kampeer je, maar dan wel in een hippe tent met uniek design van kokosnoothout en canvas. De Coco Sweet heeft een zithoek, ingerichte kitchenette en twee slaapcabines met comfortabele bedden.

Je huurt deze designtent op Camping Parc La Clusure, door de ANWB gekozen als beste camping in de Ardennen.

            

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lodgetent: glamping in de Ardennen

Luxe kamperen met je eigen sanitair? Kies dan voor de lodgetent. Met plek voor max 5 personen. Op de houten veranda voor je tent geniet je van het buitenleven.

Deze lodgetent in de Ardennen vind je op Camping Parc La Clusure.

            

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Plopsatent: een topper voor je kids

In het land van Studio 100 kan een verblijf in een Plopsatent niet ontbreken. Voor kleine kinderen natuurlijk top!

Je vindt deze op Ardennen Camping Bertrix, een prachtig gelegen terrassencamping. 

MEER KAMPEREN