Grappig kado voor jongen

Vanaf nu is het een makkie om het meest originele kado van de klas te geven, kijk gewoon even hier en vind in een mum van tijd een super grappig kado voor een jongen.

Want het is vast herkenbaar.., net te weinig tijd om in de stad een gaaf of origineel jongenskado te zoeken maar toch wel de behoefte hebben om met iets leuks voor de dag te komen.

Kijk dan om te beginnen op de ontzettend grappige site: Ditverzinjeniet.nl. Zoals de naam al zegt heeft het team zich gespecialiseerd in het vinden van te leuke kado's die je zelf niet had kunnen verzinnen. Extra leuk om te vermelden, tussen het enorme aanbod leuke en grappige kado's, vind je heel veel kado's van onder de 10 euro. Koop er meteen een paar, dan ben je voor de rest van het jaar klaar met de verjaardagsstress.

We hebben een paar kado's voor je uitgezocht, die wij opvallend vonden op de site.

Stoer kado
Een super stoer kado voor jongens, de fizz fire flies fietslampjes. Het ziet er heel leuk uit, is een kadootje van onder de 10 euro en zorgt ook nog voor wat extra veiligheid. Ik verzeker je.. als een van de jongens op school deze lampjes heeft, wil de hele school ze hebben. Ook leuk om kado te geven zijn de stoere lampjes die als sleutelhanger gebruikt kunnen worden.

stoer kado jongen fietslampjes stoere sleutelhanger kado jongen

Leuk kado voor buiten
Op FonQ.nl spotten we heel veel stoere en leuke jongenskado's om buiten mee te spelen. Van skateboards en trampolines tot spellen om buiten mee te kunnen spelen. Bekijk het originele en grappige buitenspeelgoed hier: speelgoed voor jongen

leuke kado jongen online bestellen

Kookkado voor jongen
De tijd dat koekjesbakken voor meisjes was, is allang voorbij. En helemaal met deze stoere robot koekjesvormen van het merk Fizz. Weet je toch niet of het van koekjesbakken komt, dan zijn de ijsjesvormpjes misschien een leuke optie. 

koekjesvorm robot voor jongen grappig kado jongen

Sportkado
Hoe combineer je huiswerk met sporten.. nou, gewoon: met deze bureausporten. Super leuk voor de jongens die van voetballen houden, tafelvoetbal! Of wat dacht je van pingpong voor op de eettafel. Succes verzekerd!

grappig kado jongen voetbaltafel leuk jongenskado bureau pingpong

Grappig kado voor de kleintjes

Jongens zijn gek op alles met wielen, auto's, bussen, treinen en fietsen. Laat je kind zijn eigen weg leggen in de woonkamer of op zijn slaapkamer met dit grappige tape. Of geef je kind grote speelkaarten kado. Deze enorme kaarten op iets kleiner dan A4 formaat zijn met kunststof gelamineerd, zodat ze lang mooi blijven. En je kunt er alle kaarspellen mee spelen. Bestel deze kado's bij Cadeau.nl.

DIY autoweg van tape Grote A4 kaart speelkaarten voor kids

Ook ideaal aan deze site is dat je kunt zoeken op bedrag. Zo vind je heel veel leuke en grappige jongenskado's van minder dan 10 euro. Bekijk ze hier: kado onder een tientje

Leuke sites waar je zeker kunt slagen voor een grappig kado:

leuke sites grappig jongenskado1. Ditverzinjeniet.nl
2. Gadgethouse.nl
3. FonQ.nl - via de giftvinder vind je zo iets leuks!
4. Cadeau.nl

 

ZOOK.nl/kado-voor-jongen - voor nog meer inspiratie voor een grappig kado voor jongens.