Hippe prullenbak

Design, stijlvol, eenvoudig, onopvallend, zelfs prullenbakken kunnen hippe prullenbakken zijn met een eigen uitstraling.

Online vind je bij Fonq.nl ook de A-merken onder de prullenbakken; Brabantia, Curver, Simplehuman en Wesco. Maximaal gemak is essentieel vanwege het dagelijks gebruik van een prullenbak. En om het legen van een prullenbak zo makkelijk mogelijk te maken is het fijn als het een vuilnisbak van goede kwaliteit is. Maar het oog wil ook wat... Een hippe prullenbak kan je mooie keuken net die extra look geven. 

hippe prullenbak

En tussen de prullenbakken van Brabantia viel mijn oog op deze ruimtebesparende en slimme afvalemmers Sort & Go Bins. Deze afvalemmers zijn ontworpen voor het scheiden, verzamelen en verplaatsen van je afval. Ideaal! En dat was natuurlijk precies wat ik zocht. De Sort & Go collectie bestaat uit afvalemmers van 6, 12 en 16 liter in verschillende kleuren. Je kunt ze gewoon in de keuken zetten of aan de muur hangen. Zet ze op de vloer, in je kast of op je aanrecht, hang ze aan de muur of niet… met de Sort & Go kun je je afval organiseren. Ze hebben ook een handig ophangsysteem, waardoor je ze in een kastje kunt ophangen. Dan zijn ze ook nog eens uit het zicht.

Bekijk hier alle handige en hippe prullenbakken!

Naast een hippe prullenbak meer inspiratie nodig voor de inrichting van je keuken? Kijk op: ZOOK.nl - keuken