Inspirerende vrouw: Glancy

Elles en Trudy

Categorie

Mode, Damesmode, Werk, Training & Coaching
We kennen je natuurlijk al wat langer. Je hebt de afgelopen jaren jouw leukste kledingtips en 'voel je lekker'-tips op ZOOK.nl gedeeld. Wat leuk dus om je weer te spreken.

We zijn benieuwd hoe het nu met je gaat en waar je mee bezig bent?

Hai, nou wat leuk dat je het vraagt! Is inderdaad alweer even geleden. Veel veranderingen in de tussentijd en met allemaal leuke dingen bezig. De grootste verandering is toch wel dat ik twee jaar geleden mijn eigen opleiding tot DressCoach ben gestart. Een SUPER stap want ik ben hier helemaal in mijn element! 

Wat gaaf, je eigen opleiding. Vertel daar eens wat meer over? 
 
Ja ZEKER gaaf! De opleiding is ontstaan vanuit mijn missie dat ik graag zoveel mogelijk vrouwen een goed gevoel over zichzelf wil geven, ze een zelfverzekerd gevoel wil geven en het gevoel dat zij er ook toe doen. Dit is best een grote missie en het voelde alsof ik dat niet alleen ging redden. Dus toen iemand tegen mij zei; ‘Waarom ga je niet andere vrouwen opleiden tot DressCoach zodat zij jou kunnen helpen bij jouw missie’, voelde dit als de perfecte jas. Dit was het gewoon, wat een TOP idee. Een week lang heb ik nachten doorgewerkt om een werkboek te maken en teksten voor mijn site te schrijven. Toen dit af was heb ik het direct de wereld in gegooid (lees nieuwsbrief en social media) en daar kwamen al gelijk de eerste aanmeldingen binnen. De opleiding was opeens een feit.

glancy opleiding coach styliste

Voor wie is de opleiding bedoeld?

De opleiding is voor vrouwen. Hetzij voor vrouwen die al coach zijn of al met uiterlijk bezig zijn (kapster/schoonheidsspecialist) en graag een aanvulling hierop willen. En voor vrouwen die in een zogenaamd ‘veranderingsproces’ zitten. Ze willen bijvoorbeeld nu echt voor zichzelf gaan werken of ze willen graag iets doen waar ze echt blij van worden. Het is eigenlijk best divers. Het wisselt van de leeftijd van 28 tot 58 jaar.

Wanneer start er weer een nieuwe opleiding en waar kunnen we meer informatie vinden?
 
In mei start er weer een nieuwe opleiding en daar heb ik alweer super veel zin in. 
Alle informatie over de opleiding kun je op deze pagina vinden: www.glancy.nl/dresscoach 
De zogenaamde kennismakingsdag is al geweest maar als je interesse hebt in de opleiding, stuur me dan gewoon een mail dan plannen we een skype afspraak om kennis te maken en te kijken of de opleiding aansluit bij jouw wensen.

glancy opleiding dresscoach

Je hebt ook een boek geschreven. Kun je daar wat meer over vertellen?

Oe jazeker. Dat was zo’n leuk proces! Ik wilde graag een boek schrijven zodat mijn tips voor iedereen betaalbaar zijn, het sluit perfect aan bij mijn missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen. Het boek geeft je praktische tips om je zo vaak mogelijk fantastisch te voelen. Ik geloof er namelijk in dat dit een keuze is, die je iedere dag kunt maken. Je krijgt in het boek antwoord op vragen zoals 'hoe ontdek je nou een eigen stijl' en 'wat kun je met bepaalde uiterlijke ‘issues’ nu beter wel of juist niet aantrekken'. Lekker praktisch en voor iedere vrouw een aanrader.

Een eigen bedrijf, een eigen opleiding, een eigen boek! Waar droom je nog van?
 
Ha mooie vraag. Om eerlijk te zijn ben ik niet zo’n dromer maar meer een doener. Of is dat een gek antwoord? Hmmmm eens denken…
Mijn droom voor de komende jaren is om de opleiding tot DressCoach meer naamsbekendheid te geven waardoor ik 4 keer per jaar een opleiding kan vullen met leuke bijzondere vrouwen die dit vak allemaal op hun eigen manier een invulling geven. 
En een persoonlijke droom is om naar Zuid-Afrika te gaan met mijn dochter, lijkt me magisch!

Heb je nog een leuke tip voor ons?
 
Oh tips genoeg! Maar als ik er nu eentje mag kiezen dan is mijn tip toch wel; laat zien wie je bent! Maak je niet druk om wat anderen wel of niet van je denken of vinden maar wees jezelf. Trek datgene aan waar jij je prettig, mooi, vrouwelijk of wat je dan ook wilt uitstralen. Dan ben je op je mooist en voel je je het lekkerst. 
En 1 klein tipje nog als je het leuk vindt om me te volgen dan kan dat via facebook.com/dedresscoach. Hier deel ik regelmatig tips, inzichten en andere leuke dingen ;-)

Reacties (1)

Glancy van Elst
Super leuk geworden, dankjewel!

Reactie toevoegen

CAPTCHA
Deze vraag wordt gebruikt om te controleren of u een menselijke bezoeker bent om zo spam te voorkomen.