Jut & Juul

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft naast een winkel in Leiden een fijne webshop waar je hele leuke baby- en kinderspullen kunt kopen.

Van hip beddengoed, alles voor de verzorging van baby's tot bijzondere kraamcadeautjes. Naast een aantal bekende merken, zoals Koeka, Baby's Only, Cottonbaby, Imps en Elfs en Lodger hebben ze ook een aantal bijzondere (buitenlandse) merken in hun assortiment zoals Franck & Fischer, INKE, Moulin Roty en Klippan.

Babykleding verkopen ze van Z8 (Newborn collectie), Koeka en Fresk in de maten 50 t/m 74. Jut & Juul Lifestyle for Kids

Nieuw op Jut & Juul is het leuke merk Witlof for Kids. Witlof for Kids ontwerpt producten die het leven net wat makkelijker, maar ook een beetje sprankelender maken. De hoeslakentjes van Witlof for Kids hebben aan  het voeteneinde elastiek in de hoeken ( Tuck-Inn® systeem ) waardoor het zonder plooien strak om een matrasje past. Hierdoor maak je een babybedje snel en eenvoudig op en het belangrijkste is dat door dit unieke systeem zelfs onrustige slapertjes het dekentje / lakentje niet los kunnen trappen! Maar de producten van Witlof zijn niet alleen praktisch, ze zien er ook nog eens super leuk uit.

jut & juul online kinderkamer  jut & juul kinderkamer accessoires

Bekijk de hele collectie online: Witlof for kids