Naamslingers

Is er een kleine geboren of valt er wat te vieren, hang dan deze vrolijke naamslingers op.

De verjaardagsslinger of naamslinger kun je online bestellen bij KiddyColors. Het werkt heel gemakkelijk: kies de stijl van de slinger (horizontaal, verticaal) en de kleur van de slinger, vul de naam in en je ziet meteen hoe de slinger eruit komt te zien. De slingers worden door de locale bevolking in Noorden van Thailand met de hand gemaakt.

De handgemaakte naamslinger is leuk om op te hangen als een van de kinderen jarig is of om een kinderkamer mee op te vrolijken en is een ontzettend leuk kraamcadeau. Bekijk alle slingers online: naamslingers van KiddyColors 

leuke naamslinger van stof kinderkamer

De slingers worden door de locale bevolking in Noorden van Thailand met de hand gemaakt. Zij maken de slingers met veel liefde en aandacht en maken er een heel unieke slinger. Elke letter is van een ander stofje gemaakt en voorzien van een zachte vulling. De letters hangen aan een satijnen lint met vilten sterretjes tussen de letters, houten en kleurige siliconen kraaltjes.

Zo geef de jongens- of meisjeskamer net dat beetje extra's door een klein detail toe te voegen. Je kunt de hanger aan de commode, kast of deur hangen. Door onze ecovriendelijke materialen is het ook nog eens veilig voor kleine kinderhandjes.

cadeau met naam naamslinger

 naamslingers kraamcadeau

Meer inspiratie voor leuke kraamcadeaus vind je op ZOOK.nl - kraamkado of les ons blog bomvol originele kraamcadeautjes.