Origineel kado voor haar

Een origineel kado voor haar, misschien voor je vrouw, je vriendin, zus, moeder of buurvrouw, het blijft een zoektocht om online een iets leuks te vinden. Om het makkelijker te maken hebben we een aantal originele kado's voor jou geselecteerd. Door ons uitgezocht bij een aantal leuke webshops, zodat je ze gemakkelijk vanuit huis kunt bestellen.

Een leuke en handige site om je zoektocht mee te beginnen is FonQ. Je vindt daar lifestyle kado's, kookkado's en leuke woonaccessoires. Daar kun echt voor elk type vrouw iets vinden. Om het je makkelijker te maken, kun je gebruik maken van de gift-finder. Geef aan welk bedrag je wilt besteden, geef aan wat voor type vrouw het is, of in welke categorie je een kado zoekt, en de zoeker doet zijn werk. Je krijgt dan een leuke selectie kado's die zeker het bekijken waard zijn.

leuk kado voor haar theeservies leuk kado voor haar roze vaas

Betaalbare orginele kado's voor haar

Sinds kort heeft de HEMA aan haar webshop een cadeaushop toe gevoegd. Heb je weinig tijd dan kun je direct doorklikken naar een overzicht van de 30 leukste kado's in de shop. Heb je meer tijd dan kun je je laten inspireren door de producten in de verschillende kadoshops voor haar, voor de kids, voor de Sint, een aardigheidje of een kado voor een speciale gelegenheid zoals een housewarming. Ontdek het zelf in de HEMA/cadeaushop - kado voor haar.

origineel kado voor haar Hema

Grappig kado voor haar
Zoek je een kado voor een vrouw die wel van een geintje houdt, dan zijn er twee sites waar je zeker kunt slagen: Ditverzinjeniet.nl en Gadgethouse.nl. Of het nou leuke cupcake vormpjes zijn, een peper-en zoutstel of gewoon een leuke gadget voor in huis, op deze sites zul je zeker slagen voor een grappig kado voor haar.

origineel kado vriendingrappig kado voor haar vriendin thee ei 

Bij diezelfde sites verkopen ze ook het merk Fred. Fred maakt super praktische maar oorgeestige huis, tuin en keukenspullen. Zoals deze ontbijtvormen van Fred, waarmee je een gebakken eitje kunt maken in de vorm van een smiley, een kat, een doodshoofd of een uil. Zo begin je de dag vast met een glimlach. Bekijk ze hier: Kado's van Fred

origineel kado voor vriendin

Voor aan de muur
Ook leuk om kado te geven aan een vriendin is iets bijzonders voor aan de muur. Nieuw en helemaal hot is de washi-tape voor gevorderden: de Thabto kurk tape, waarmee je zelf figuren op de muur kunt maken waar je met punaises weer kaarten of leuke briefjes op kunt prikken. Super origineel. 

origineel kado voor haar kruk tape

Onze  top 4 van ZOOKaLicious websites voor originele vrouwenkado's zijn:

leuke kado's voor haar

1. Ditverzinjeniet
2. FonQ
3. Gadgethouse
4. Radbag

Heb je zelf nog leuke ideeën voor een origineel kado voor haar, laat het ons dan zeker even weten!

Mocht je nog even verder willen kijken, surf dan even naar onze overzichtspagina ZOOK.nl/kado-voor-haar