Gadgethouse

De Gadgethouse is een webshop die gespecialiseerd is in mooie, handige gadgets, grappige snufjes en aparte cadeaus met een 'WOW' effect. Ze bieden ook veel leuke belevenissen aan voor sportieve en niet sportieve mannen.

De webshop heeft een aantal categorieën: gadgets, technische gadgets, gepersonaliseerde gadgets of  lifestyle gadgets.  Wat dacht je van de handige smartphone projector. Op dit moment helemaal het nieuwe snufje. Met je telefoon maakt van jouw woon- of slaapkamer een home cinema. Ook handig voor een vakantie of weekendje weg. En direct plezier voor het hele gezin. 

Of de pillow muziek hoofdkussen. Hiermee komt de muziek direct uit het hoofdkussen terwijl je heerlijk ontspannen ligt. Heerlijk voor thuis maar ook voor in de tuin. Een hip en ontspannend kado voor hem.

Heb je een stoer kado nodig? Dan is het super leuk om een indoor skydive te geven. Of blowkarten op het strand. Heb je behoefte aan qualitytijd met je parter, je kunt ook kiezen voor een salsa workshop.

Je kunt ook gebruik maken van handige zoekfilters. Bestel je voor 22.00 dan wordt jouw kado de volgende dag nog bezorgd. Je kiest zelf het tijdstip van de bezorging. Bekijk hier alle kado's van Gadgethouse

Nog even verder zoeken naar een origineel kado, bekijk dan onze pagina ZOOK.nl - kado voor hem