Origineel kado voor hem

Een origineel kado voor hem - je man, vriend, vader of buurman of andere man - vinden is best wel een dingetje. Daarom volgen hier onze online kado-tips.

Om het zoeken naar een origineel kado wat makkelijker te maken hebben we een voorselectie online gedaan. We hebben een paar leuke sites gevonden waar je vast een leuk kado kunt vinden.

Een handige site waar je misschien niet meteen aan denkt als je op zoek bent naar een kado voor een man is FonQ. Je vindt daar een hele handige kado-zoeker waar je kunt aangeven wat je budget is en  voor welk type man je het kado zoekt (bijvoorbeeld boekenwurm, globetrotter of kluskoning). Ga hier de kado-finder van FonQ voor een origineel kado: gift finder Op de site vind je ook hele goeie categorieën waar je gemakkelijk online een stoer kado kunt scoren. Bijvoorbeeld de kado-categorie tech gadgets, sport gadgets (met bijvoorbeeld hele mooie smart watches) watches of funny gadgets (als je vooral een grappig kado zoekt).

leuk kado voor man instant camera

Origineel kado voor hem:  de mannelijke reiziger
Er zijn heel veel leuk kado's online te vinden voor mannen die van reizen houden.  Op dit moment zijn de scratch wereldkaarten van onder ander Luckies een grote hit om kado te geven. Je vindt de wereldkaarten in verschillende formaten. Kras de landen af waar je al bent geweest en kijk welke landen er nog te wensen overblijven. Een leuk kado voor hij die houdt van reizen. Bekijk de kado's op FonQ: wereld kraskaarten

origineel kado wereldreiziger 

Andere goeie sites voor originele mannenkado's zijn Ditverzinjeniet,  Gadgethouse.nl en Cadeau.nl. In deze webshops vind je gadgets voor op kantoor, vakantiegadgets, leuke lifestyle kado's, tech gadgets tot gepersonaliseerde kado's. Op Gadgethouse vind je zelfs kadobonnen, bijvoorbeeld voor een activiteit of belevenis. Wat dacht je bijvoorbeeld van blowkarten op het strand? Of Grotbiken?

origineel kado man pizzasnijder origineel kado vriend smartphone projector  origineel kado man straatnaambord

 

Betaalbaar origineel kado: een mannenkado

Sinds kort heeft de HEMA aan haar webshop een cadeaushop toe gevoegd. Heb je weinig tijd? Klik dan direct door naar de pagina met de top 30 leukste kado's. Heb je meer tijd dan kun je je laten inspireren door de producten in de verschillende kadoshops in gericht op thema, bijvoorbeeld een aardigheidje of een kado voor een housewarming. Jouw kado kun je thuis laten bezorgen of haal het kado gratis af in de winkel. Ontdek het zelf: HEMA/cadeaushop.

origineel kado voor hem Hema

Ook een hele mooie webship is SkoeQ.nl. Je vindt hier bijzondere, stijlvolle en leuke kado's voor de man.

origineel kado whiskeyglazen origineel kado retro radio man portemonnaie kado man

Bij Cadeau.nl zoek je handig per categorie, kookgek, gadgedfan, sportfanaat? En weet je al wat je wilt besteden dan kun je dit ook invullen. 

potlood drumstokken 

Onze top 5 van ZOOKaLicious websites voor een origineel kado voor hem:

leuke kado's voor man

 

1. Ditverzinjeniet
2. FonQ
3. SkoeQ
4. Gadgethouse
5. CookandCo 

 

Okay, het zomerseizoen is helaas alweer voorbij maar het ultieme originele kado voor een man die houdt van vlees, koken en barbecuen is dit BBQ-brandijzer waar je met de los bijgeleverde letters je naam of een korte boodschap op het vlees kunt branden. Een leuk kookkado voor een man: BBQ brandijzer

origineel kado voor man online bbq

Klik op de naam van de webshop en ontdek zelf welke orginele kado's ze aanbieden.
Mocht je het perfecte kado voor hem hier nog niet hebben gevonden, snuffel dan online gerust nog even verder op onze overzichtpagina met heel veel kado's voor hem. We wensen je veel succes met het vinden van een origineel kado.