Telefoon gadgets

Geef je smartphone een upgrade met een leuke telefoon gadget. Het maakt niet uit welk type telefoon je hebt, voor ieder toestel kun je hele leuke dingen kiezen. En vanaf tien euro heb je een origineel kado. Op dit moment zijn de gadgets voor je mobiele telefoon helemaal hot.

Wat dacht je van een virtual reality bril (deze bril is nr1 van de Gadget van het jaar verkiezing!). Met de bril kun je virtual reality games spelen en is het tevens mogelijk om 3D films te kijken.

Of wat dacht je van een projector voor je telefoon. Zet jouw smartphone in deze retro projector en de speciale lens vergroot het beeld x 10 op de muur! Zo verander je jouw kamer in een handomdraai in een eigen thuisbioscoop. Het gebruik van de smartphone projector is heel simpel? Je plaatst jouw telefoon in het uitklapbare vakje van de projector. De lens van de projector kun je handmatig aanpassen zodat deze op de goede manier vergroot. De doos is zo ontworpen dat niet alleen het beeld vergoot wordt, ook het geluid wordt door de akoestiek van de doos versterkt.

telefoon gadgets voor hem projector

Old skool spelletjes

Ervaar het casino gevoel met je telefoon. Maak een  fruitmachine van je iPhone. Plaats je telefoon in het dock, lanceer de gratis app en trek aan de hendel met de rode bol. Of tover je telefoon om in een arcadekast. Deze  heeft een joystick en dubbele actieknoppen. Een spelletje spelen op je telefoon wordt ouderwets leuk en je hebt geen geen batterij, wifi of bluetooth nodig! Ook leuk een Gamestuur met speakers!

fruitmachine voor je iphone arcadekast voor je telefoon gamestuur voor je iphone

Ook handig een solar oplader voor onderweg, een waterdichte hoes of een hippe speaker. 

Wil je meer inspiratie voor telefoon gadgets kijk dan op Multismart, Gadgethouse, RadbagFonq/techgadgets of Apple Essentials

Meer kado-inspiratie opdoen? Kijk op ZOOK.nl - kado voor hem voor meer leuke en originele ideeën voor kado's.