Kado jongen onder de 10 euro

Zoek je een leuk kado voor een jongen van maximaal 10 euro, dat ook nog eens heel gemakkelijk online te bestellen is. Dan hebben wij alvast wat voorwerk voor je gedaan en leuke, stoere jongenskado's tot 10 euro voor jou online geselecteerd.

De jongenscadeautjes onder de 10 euro zijn leuk om bijvoorbeeld te geven aan een vriendje op een kinderfeestje. Best altijd wat zoekwerk om dan EN wat leuks te vinden EN niet teveel geld kwijt te zijn.

Wat vind je van de puzzel in de vorm van een hamburger? Die wil je zelf toch ook hebben. 

Begin je zoektocht naar een niet te duur cadeautje eens op Ditverzinjeniet.nl (via deze link kom je meteen in de selectie kadootjes van max. 10 euro). Je vindt daar hele grappig, handige en originele kado's voor jongen waarvan er heel veel rond de 8 a 9 euro zijn. Misschien kun je meerdere kadootjes in een keer bestellen, zodat je ook geen verzendkosten hoeft te betalen. Wat ons betreft zijn dit allemaal perfecte jongenskado's om alvast in huis te hebben. 

Van stoere gummen (handig en leuk voor school) tot ijsjesmakers. Maar ook een grappige tafelvoetbalset of super stoere lampjes voor op je fiets. En allemaal onder de 10 euro. Bekijk ze hier: kado jongen tot 10 euro

kado jongen tot 10 euro kado jongen onder 10 euro ijsjesmaker batman

jongenskado onder 10 euro

Ideaal is dat je makkelijk kunt zoeken op jongen, op merk of op prijs. Bekijk het ruime aanbod cadeautjes hier: kado jongen onder de 10 euro

Ook leuk om kado te geven (en minder dan 10 euro) zijn de stoere kapstokjes. Hang ze op de jongenskamer en laat hem er zelf een leuke tekst met krijt opschrijven. We hebben deze kapstokhaakjes gespot op de kado-site ditverzinjeniet.nl: kapstokhaakjes

kado jongenskamer 10 euro 

Kado kleuters of lagere school
Zoek je een kado voor een iets kleinere man, maar zoek je wel iets origineels en onder de 10 euro.. kijk dan ook even op Cadeau.nl. Hun aanbod is ook in de jongere leeftijd leuk en uitgebreid. 

Betaalbaar kado

Sinds kort heeft de HEMA aan haar webshop een cadeaushop toe gevoegd. Heb je weinig tijd dan kun je direct doorklikken naar de pagina met de top 30 leukste kado's. Heb je meer tijd dan kun je je laten inspireren door de producten op in de verschillende kadoshops  voor de kids, voor de Sint en je kunt zoeken per budget. Jouw kado kun je thuis laten bezorgen of gratis afhalen in de winkel. Ontdek het zelf: HEMA/cadeaushop.

Favoriete sites
Sites waar je echt even moet kijken om te slagen voor een leuk jongenskado onder de 10 euro zijn: 

sites kado jongen onder 10 euro

1. Ditverzinjeniet

2. Gadgethouse (heb je hun nieuwe site al gezien)

3. Cadeau.nl (ook voor kleinere kinderen)

Of kijk voor meer inspiratie op ZOOK.nl/kado-voor-jongen

 

Veel succes met het vinden van een leuk, origineel en betaalbaar jongenskado.