100% CADEAU

100% CADEAU is een webshop die uit elkaar spat van de leuke en originele cadeaus voor hem, haar en de kids. Vandaar ook met recht CADEAU in hoofdletters geschreven.

Op de website vind je originele merken zoals Kikkerland Design met bijvoorbeeld de olifant organizer voor aan de wand en en een mooie iBed houder waarmee je op bed en of onderweg heerlijk ontspannen kunt genieten van je Ipad en een drankje.

Kadotip voor hem en haar mooie verzilverde dierenwijnstoppers. Grappige schedelshotglaasjes of een flexibele tablethouder. 

Het assortiment wordt steeds uitgebreid dus kijk ook zeker bij de nieuwste producten, zodat je verzekerd bent van een origineel cadeau. 

Onze kadotip voor mannen, deze super handige multi hamer tool. Vroeger maakte je als jongen indruk met je zakmes. Als man maak je indruk met je multifunctionele hamer. Nooit meer iets kwijt en een stuk minder los zwervend gereedschap in huis. 

 

Heb je meer te besteden dan is de BBQ-koffer een mooi en nuttig cadeau. Deze set gebruik je thuis of neem de set deze zomer mee op zomervakantie.