Boek met naam

Een boek met naam is leuk om kado te geven. De naam van het kind wordt in de kaft en in het gepersonaliseerde kinderboek verwerkt.

Zoals bij deze leuke kinderboeken met naam van Nijntje of Woezel en Pip gewoon te bestellen bij HEMA.

Wie maakt er van die vreemde geluiden. [Roepnaam] en Bert gaan samen op zoek. Bekijk de verschillende mogelijkheden om een boek met naam te drukken op HEMA.nl. Tip: je vindt er ook gepersonaliseerde boeken met naam voor oudere kinderen, zoals een leuk voetbalboek. Bekijk de mogelijkheden nu online: boek met naam.

Populaire kinderboeken
Zo vind je er populaire kinderboeken van bijv. Jip en Janneke en Kikker die je op het kaft en soms ook in de verhaaltjes kunt personaliseren. Ook vind je er kinderboeken over zindelijkheid die je van de naam en foto van het kindje kunt laten voorzien. Een leuke kado voor een kind maar ook bijzonder om te geven (en krijgen) als kraamcadeau.

boek zindelijkheidboek met naam onlineleuk gepersonaliseerd kinderboek online

Ook leuk zijn de stripboeken met naam, onder andere van Donald Duck, die we gespot hebben op de site Personalgifts.nl. Je vindt de boeken en strips met naam met diverse feestthema's, van geboorte tot zwemdiploma.

gepersonaliseerde donald duck met naam 

Heb je nog niet gevonden wat je zocht, kijk dan ook eens op onze pagina ZOOK.nl/kado-met-naam voor meer leuke naamkado's.