Dekbedovertrek met naam

Een stoer dekbedovertrek met je eigen naam erop, welk kind wil dat nou niet hebben. De gepersonaliseerde dekbedhoezen zijn in diverse kleuren verkrijgbaar.

Je kunt de dekbedhoes met naam bestellen gemakkelijk online bestellen, zoals op Bulbby. Op deze site vind je heel veel leuke artikelen die je van de naam van je kind kunt laten voorzien, waaronder accessoires voor de kinderkamer. Naast stoere dekbedhoezen, vind je er ook lakentjes voor in het ledikantje met naam.

Kinderdekbedovertrek met naam
Een leuk dekbedovertrek voor de kinderkamer vind je op Bulbby. Je vindt er verschillende maten dekbedovertrekken, van ledikantjes en junior dekbedden tot 1 persoons dekbedovertrekken met naam. Je kunt op de site heel gemakkelijk de kleur van de overtrek kiezen, er een naam en eventueel leeftijd aan toevoegen en er een leuke afbeelding bij plaatsen. Het resultaat zorgt voor een bijzonder dekbedovertrek met naam!

kinderdekbedovertrek met naam

Bij Koterkado kun je ook leuke dekbedovertrekken met naam bestellen. En ze zijn heel betaalbaar. Bekijk alle mogelijkheden hier: dekbedovertrek met naam

dekbedovertrek kind met naam

Meer leuke inspiratie voor de kinderkamer en naamkado's vind je ook op ZOOK.nl. Kijk hier op inspiratie voor de kinderkamer of voor meer leuke kado's met naam.