Grappig kado voor hem

Vind je het lastig om een grappig kado voor hem te bedenken? Dan zullen wij je op weg helpen met wat leuke tips. Alle kado's zijn online verkrijgbaar, ideaal dus als je snel iets leuks zoekt maar geen tijd hebt om de stad in te gaan.

We beginnen met onderbroekenlol-kado's.., zoals diverse wc-spelletjes. Ga er maar rustig voor zitten, met deze grappige basketbal ring of golfset voor op de wc. Of zoek je een wat praktischer kado, bijvoorbeeld voor op kantoor. Dan kun je je vriend verrassen met een ordner kussen waarmee je snel op kantoor een power nap kunt doen. Of een arcade kast waarmee je gemakkelijk met je iphone leuke spelletjes kunt doen met een ouderwetse joystick. Grappig kado, toch?!

Onze top 5 van websites waar je vast kunt slagen voor een grappig kado voor een man:

grappig kado top 5 sites

1. Ditverzinjeniet
2. Gadgethouse
3. FonQ gift finder
4. Radbag
5. Cadeau.nl

 
Klik op de naam van de webshop en bekijk welke grappige mannenkado's ze voor jou in petto hebben. Met een gedeelde plaats op 1 staan Ditverzinjeniet en de Gadgetfabriek. Bij beide sites vind je heel erg veel grappige kado's, die je misschien (zoals de naam al doet vermoeden) zo snel niet zelf zou verzinnen. Bij de Gadgetfabriek vind je daarnaast ook nog gepersonaliseerde kado's en actieve kado's. Kijk zeker even op beide sites naar hun diverse aanbod aan grappige kado's voor mannen. Heb je een bepaald budget voor het kado in gedachten, stel dat dan in als maximaal bedrag. Zo kun je heel gemakkelijk en snel online een leuk en grappig kado zoeken.

grappig kado voor man broodrooster grappig kado voor man kam grappig kado vriend tattoo sleeve

grappig kado vriend ring met opener kado man reiziger wereldkaart scratch map grappig kado man vriend sticky notes met snor

Smartphone gadgets

Op dit moment zijn de gadgets voor je mobiele telefoon helemaal hot. Wat dacht je van een virtual reality bril. Met de bril kun je virtual reality games spelen en is het tevens mogelijk om 3D films te kijken. Of wat dacht je van een projector voor je telefoon. Zet jouw smartphone in deze retro projector en de speciale lens vergroot het beeld x 10 op de muur! Zo verander je jouw kamer in een handomdraai in een eigen thuisbioscoop.

virtual reality bril smartphone projector

Een heel grappig en misschien iets gewaagder kado voor je vriend of man is een pak van Opposuits. Leuk voor een feest, festival of misschien wel Koningsdag of het WK. Je hebt heel veel verschillende prints. Een volledig pak met jasje, broek en stropdas koop je voor rond de 70 euro. Grappig? Kijk zeker even online naar de leuke pakken van Opposuits

grappig orange pak man grappige outfit man grappig kado man gekleurd maatpak grappig maatpak

Heb je meer inspiratie nodig voor een leuke mannenkado, kijk dan op onze overzichtspagina: kado voor hem

Veel succes met het vinden van een grappig kado voor hem!