Houten speelgoed

Ook zo gek op houten speelgoed? Ouderwets speelgoed van hout maar dan met een bijzonder en eigentijds design.

Een leuk merk met hip houten speelgoed is Kid's Concept. Je vindt er bijzonder mooi afgewerkte loopfietsjes, mini keukentjes en een stoere bouwblokkenset. Het Franse merk Janod, al ruim 40 jaar gespecialiseerd in het maken van houten speelgoed, staat bekend om het gebruik van natuurlijke en ecologische materialen. Voor de meisjes leuke houten keukentjes, voor de jongens stoere garages. Je koopt het online bij FONQ.nl.

Leuk als cadeautje. Leuk voor thuis. Bekijk het gehele assortiment houten speelgoed online: speelgoed van hout

 mooi houten speelgoed meisje

Nieuw aan het assortiment van HEMA toegevoegd: heel veel leuk houten speelgoed. Mooie vormgeving, leuke kleuren (want het oog wil ook wat) en heel veel keuze. Van een HEMA winkeltje met accessoires tot een parkeergarage, van grote houten spullen, tot kleine grappige houten spelletjes. Al het nieuwe houten speelgoed van HEMA is FSC gecertificeerd. Door FSC te gebruiken, dragen ze direct bij aan de bescherming van onze wereldwijde bossen en aan een gezonde leefomgeving voor mens en dier wereldwijd. 

Onze favorieten zijn het houten HEMA winkeltje, het keukentje, het poppenhuis en de garage. Bekijk alle houten cadeau's hier: houten speelgoed.

leuk houten poppenhuis online

leuk houten keukentje online bestellen

Nog even verder zoeken, of meer kado inspiratie opdoen? Kijk dan ook even op ZOOK.nl - kado voor meisje of ZOOK.nl - kado voor jongen.

Meteen naar het overzicht van houten speelgoed van Janod op FonQ.nl - klik dan hier: houten speelgoed