Leuk voor vaderdag: fotoshoot Like my daddy

Kado Tips

Categorie

Kado voor hem, Kado met foto
Alvast voor in de agenda: op zaterdag 30 en zondag 31 mei zijn er twee dagen ingepland voor de fotoshoot Like My Daddy. Misschien ken je het nog van vorig jaar; de bijzondere fotoshoot waarin kinderen in de kleding van hun eigen vader gefotografeerd worden. Wegens het succes van afgelopen jaar zijn er dit jaar twee shoots ingepland waarop je je kind kunt laten fotograferen. Een bijzonder cadeau voor Vaderdag!

De fotoshoot wordt gedaan door een professionele fotograaf. De kinderen worden verkleed als hun eigen vader. Ter inspiratie vind je hier wat foto's van afgelopen jaar: Alies in Wonderland

Fotoshoot Like My Daddy - 30 en 31 mei
Het team staat in de startblokken op zaterdag 30 mei en zondag 31mei 2015, tussen 10:00u en 18:00uur. De fotoshoot vindt plaats bij Kinderopvang de Meerpaal, Geurt Schipperstraat 1, 1411 TG in Naarden.

fotoshoot vaderdag like my daddy fotoshoot kind in kleding vader

Kosten
De kosten voor de Vaderdag fotoshoot zijn 49 euro (inclusief een hoogwaardige print van 20 bij 30cm twv 15 euro). Extra nabestellingen zijn mogelijk.

Meerprijs
Wil je meerdere kinderen tegelijk op de foto zetten, dan is de meerprijs 5 euro per kind.

Belangrijk
Graag contact betalen op lokatie en vergeet niet de kleren van papa mee te nemen!

Inschrijven voor de Vaderdag fotoshoot
Inschrijven voor de fotoshoot kan door een mail te sturen naar a.vinkenborg@tele2.nl o.v.v. 'fotoshoot like my daddy'. Vermeld hierbij graag de naam + leeftijd van je kind(eren). Na inschrijving ontvang je een bevestiging per mail waarin het tijdstip staat vermeld waarop je bent ingedeeld.

Toch nog even verder zoeken voor leuke inspiratie voor vaderdag? Kijk dan op ZOOK.nl - kado voor hem